fbpx

Elastic Hosting – Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Web-Mate

Η Web-Mate θέλει συνεχώς να ανανεώνεται και να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην αγορά για ιστοσελίδεςeshop και hosting. Ξεκίνησε από την αγορά server , συνέχισε εμπλουτίζοντας τους server με μεγαλύτερες δυνατότητες και τώρα τελευταία χρησιμοποίησε το http2 με το οποίο οι ταχύτητες αλλάζουν επίπεδο!

Καθώς χρησιμοποιούμε κυρίως σαν εργαλείο μας το wordpress για την κατασκευή των ιστοσελίδων μας , έχουμε βελτιστοποιήσει τους server μας έτσι ώστε αυτοί να έχουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις που θα σας αποφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα της wordpress ιστοσελίδας σας.

Elastic Hosting από την TopHost

Η Web-Mate από την πρώτη μέρα λειτουργίας εμπιστεύτηκε την tophost την οποία θεωρούμε ότι είναι η κορυφαία εταιρεία Hosting και  domain name handling όχι μόνο στην Ελλάδα. Εκτός από το ταχύτατο δίκτυο που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία και την μεγάλη γκάμα server, πρόσφατα έδωσε τον όρο elastic hosting.

Τι είναι το Elastic Hosting

http2 και elasting hosting φιλοξενία ιστοσελίδας

Παραθέτω τα λόγια της εταιρείας γιατί είναι πλήρως επεξηγηματικά:

Το elastic hosting είναι ένας νέος τύπος φιλοξενίας, που προσφέρει “ελαστικότητα”, όπως λέει και το όνομά του, στους πόρους που παρέχονται σε κάθε πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι, αν το site σου ή ολόκληρος ο λογαριασμός σου χρειάζεται περισσότερους πόρους σε RAM, CPU ή Disk I/O, μπορείς πλέον εύκολα να τους αυξήσεις μέσα σε μερικά λεπτά, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθείς σε μια ακριβή λύση φιλοξενίας, όπως είναι τα VPS πλάνα ή οι dedicated servers, αλλά ούτε και σε νέα υποδομή.

και παρακάτω παραθέτω τα λόγια της εταιρείας για την διαφορά του Elastic hosting με ένα απλό πακέτο hosting:

Τα shared hosting πακέτα ενός παραδοσιακού hosting provider έχουν καθορισμένους πόρους σε CPU, RAM, και Disk I/O, οι οποίοι είναι όμοιοι μεταξύ τους και μοιράζονταν σε όλα τα πακέτα που έχει ο server. Σε περίπτωση που ένα site κάνει υπερβολική χρήση των διαθέσιμων πόρων, είτε δημιουργεί πρόβλημα συνολικά στον server, είτε δημιουργεί πρόβλημα στον δικό του λογαριασμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι να μεταφερθεί το site σε κάποιο VPS ή dedicated hosting, αφού η αναβάθμιση σε ένα μεγαλύτερο shared hosting πλάνο δεν λύνει το πρόβλημα της ανάγκης σε μεγαλύτερη CPU, μνήμης και Disk I/O. Με το νέο Elastic Hosting της Top.Host, οι καθορισμένοι πόροι που διαθέτουν τα πακέτα διαβαθμίζονται, ούτως ώστε να μπορούν να προσφέρουν σε μια ιστοσελίδα τον χώρο να “μεγαλώσει” ομαλά, αποκτώντας τους extra πορους όταν είναι απαραίτητοι, με μια απλή αναβάθμιση σε ένα μεγαλύτερο shared hosting πακέτο! Η αναβάθμιση πραγματοποιείται άμεσα, με αποτέλεσμα το site να μην επηρεάζεται από τις απότομες απαιτήσεις.

Και γιατί να μην πάω κατευθείαν στην εταιρεία

Μετά από τα παραπάνω η ερώτηση και γιατί να μην πάω κατευθείαν στην εταιρεία που μας αναφέρεις θα ήταν η πιο σωστή. Αυτό που προσφέρουμε είναι το εξής : όλες οι ιστοσελίδες δεν χρειάζονται τις ίδιες δυνατότητες , άλλες χρειάζονται περισσότερους πόρους άλλες λιγότερους. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι ότι έχοντας αγοράσει το μέγιστο πακέτο από την tophost ενώνουμε όλους τους επαγγελματίες δίνοντας τους πόρους σε τιμές ακόμα χαμηλότερες και από το βασικό πακέτο της εταιρείας έχοντας όμως λόγω του μεγάλου πακέτου που αγοράστηκε από εμάς τις δυνατότητες του μεγάλου πακέτου.

Και πάλι όμως θα μπορούσε κάποιος να πει θα πάω κατευθείαν στην εταιρεία γιατί δεν σε εμπιστεύομαι. Αυτό που θα χάσει είναι ότι εμείς μπορούμε να συνεννοηθούμε με τεχνικούς όρους πολύ γρήγορα με την εταιρεία σε πιθανό πρόβλημα ή σε πιθανές απαιτήσεις του πελάτη ( χωρίς χρεώσεις για απλές αλλαγές), και ακόμα να αναγνωρίσουμε την ανάγκη για πιθανή μεταφορά σε dedicated server. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα μικρά πακέτα είναι ότι θα φιλοξενείστε σε δίσκους NVMe  και όχι απλούς ssd οπότε καταλαβαίνετε την διαφορά στις ιστοσελίδες σας όταν θα χρειάζονται να γράφεται και να ανεβάζετε άρθρα ή να διαβάζει ο χρήστης τις σελίδες σας (με πιο τεχνικούς όρους I/O operations).

Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι δεν μένουμε σε όλα τα παραπάνω καθώς συνεχώς παρακολουθούμε τις ιστοσελίδες σας για το εάν έχουμε προβλήματα ή για τυχόν αναβαθμίσεις έτσι ώστε να είναι όλος ο server μας βελτιστοποιημένος και ταχύς. Σαν επιστέγασμα αυτής της υπηρεσίας σε τακτά χρονικά διαστήματα βελτιστοποιούμε τις εικόνες σας για να έχετε τη μέγιστη ταχύτητα για το e-shop ή το site σας και εσείς και οι υπόλοιποι πελάτες μας που έχουν χώρο στον ίδιο server με εσάς.

Δημοσιεύθηκε στις Οκτ 7, 2017 σε Web-mate, hosting

Back to Top