ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Στην WebMate, δημιουργούμε ελκυστικές, αποδοτικές και εύχρηστες ιστοσελίδες βασισμένες στο WordPress. Οι ιστοσελίδες που χτίζουμε στοχεύουν στην επίτευξη των στόχων που θέτει ο πελάτης μας κατά την αρχική μας συνάντηση

Κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με βάση το WordPress στη Καβάλα & έμφαση στη ταχύτητα

Η WebMate ξαναγράφει τους κανόνες της κατασκευής ιστοσελίδων, εκμεταλλευόμενη την ευκαμψία και τις δυνατότητες του WordPress. Αποφεύγουμε τη χρήση προκαθορισμένων θεμάτων και αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μοναδικών και προσαρμοσμένων ιστοσελίδων και κατασκευή eshop από την αρχή για κάθε πελάτη μας.

Επιλέγουμε αυτή την προσέγγιση για τρεις κρίσιμους λόγους:

 • Πρώτον, αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως και να εκπληρώνουμε ακριβώς όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.
 • Δεύτερον, αποδίδουμε σημασία στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας.
 • Τέλος, αποφεύγουμε την εξάρτηση από plugins ή άλλα στοιχεία του theme, προκειμένου το website να διατηρεί τη μακροχρόνια αξιοπιστία και λειτουργικότητά του.

Μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων στη Καβάλα με την προαναφερθείσα μέθοδο, προάγουμε την επιτάχυνση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας, προσφέροντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η επιλογή μας να χρησιμοποιούμε το WordPress ως την πλατφόρμα για τη δημιουργία των ιστοσελίδων μας δεν είναι τυχαία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση των πελατών μας, χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες εξαρτήσεις από την εταιρεία μας, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί εάν κατασκευάζαμε πλήρως προσαρμοσμένες ιστοσελίδες ή χρησιμοποιούσαμε λιγότερο γνωστά CMS.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress Template

Σε περίπτωση που το budget είναι περιορισμένο, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έτοιμα templates WordPress. Ωστόσο, αυτή η επιλογή γίνεται μετά από πλήρη ενημέρωση των πελατών μας για τα πιθανά θέματα και τους κινδύνους που συνεπάγεται. Πάντα προσπαθούμε ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων να επιλέγουμε templates που ακολουθούν τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με την ταχύτητα, την UX και τη συμβατότητα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Web Design Ιστοσελίδας

Στην WebMate, ο σχεδιασμός ιστοσελίδας δεν είναι απλώς μια διαδικασία – είναι μια προσαρμοσμένη εμπειρία, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες και στόχους κάθε πελάτη. Μέσω της χρήσης WordPress, και μοναδικού web design σας παρέχουμε την αυτονομία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την δική σας μοναδική ψηφιακή παρουσία.

Ανάλυση απαιτήσεων και στόχος της ιστοσελίδας

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό πράγμα που κάνουμε στη WebMate, πριν καν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας, είναι η ανάλυση των απαιτήσεων. Μέσα από αυτή τη συζήτηση, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να του προτείνουμε λύσεις για το πώς μπορεί να επιτύχει τους στόχους του μέσω της ιστοσελίδας.

Τον στόχο της ιστοσελίδας τον θέτουμε κατά την πρώτη μας συνάντηση, έτσι ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η επιτυχία της ή να αλλάξουν διαδικασίες και μορφές, εφόσον ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Είναι πάντα σημαντικό ο στόχος να είναι μετρήσιμος. Για παράδειγμα, σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop, ο στόχος θα μπορούσε να είναι η μείωση του bounce rate ή η αύξηση του conversion rate.

Στη WebMate, τα πάντα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τους στόχους των πελατών μας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία τους, παρέχοντας λύσεις που προσφέρουν αποτελεσματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ανάλυση απαιτήσεων ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Δημιουργία της ιστοσελίδας με βάση τους στόχους

Όπως προείπαμε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον στόχο που τίθενται από τον κάθε πελάτη μας. Για παράδειγμα ένας στόχος μπορεί να είναι η εγγραφή σε newsletter ενώ καποιος άλλος πελάτης να επιδιώκει την συμπλήρωση κάποιας φόρμας επικοινωνίας. Άλλες φορές στόχος μπορεί να είναι απλά η παρουσίαση των υπηρεσιών του πελάτη και άλλες στόχος είναι η αύξηση της παραμονής του επισκέπτη στο website. Ανάλογα με τον στόχο που θέτει ο πελάτης θα κατασκευαστεί γι’ αυτόν μια οπτικά μοναδική ιστοσελίδα η οποία θα είναι λειτουργικά εύχρηστη και ταχύτατη.

Κατασκευή ιστοσελίδων στη Καβάλα που φέρνουν αποτέλεσμα

Στη WebMate με την δημιουργία της ιστοσελίδας θέλουμε να βοηθήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του και γι αυτό προσφέρουμε ολοκληρομένες υπηρεσίες. Έχουμε θέσει ως κύριο μέλημα μας να μπορούμε να είμαστε άξιος συνεργάτης σε κάθε βήμα του στο web, από την ανάλυση , την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και την διαφήμιση σε social media ή google ads και να μπορούμε να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τα θέλω τους.

Στην WebMate, παίζει σημαντικό ρόλο η τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά μας, καθώς και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί μεταξύ μας και του πελάτη. Θεωρούμε ότι η συνέπεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Πριν την παράδοση κάθε έργου, δίνουμε την ευκαιρία στον πελάτη μας να πραγματοποιήσει μια επισκόπηση της ιστοσελίδας και να εκφράσει τυχόν επιθυμίες για αλλαγές ή βελτιώσεις. Φροντίζουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του.

Ιστοσελίδες που φέρνουν νέους πελάτες

Το στόχο μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μετατραπεί η επισκεψιμότητα σε υποψήφιους πελάτες.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα σε πόλεις όπως : Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αθήνα, Πάτρα, Πάρο, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και άλλες πόλεις αλλά και στο εξωτερικό . Με βάση αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις συνεργασίες μας και φυσικά δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση έκπτωση στη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων από τη Web-Mate

 • Άμεση κατασκευή site
 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες
 • Σεβασμός στον πελάτη
 • CMS WordPress
 • GDPR site ready
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία – Υποστήριξη
 • Websites φιλικά στη google
 • Ξεχωριστό Web Design
 • Σύγχρονα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ταχύτατη ιστοσελίδα
 • Custom theme WordPress
 • Responsive ιστοσελίδα
 • Seo ready ιστοσελίδα

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων στη Καβάλα

 • Κατασκευή Εταιρικών Ιστοσελίδων
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Car Rentals
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Τουριστικά Γραφεία
 • Κατασκευή Blog
 • Κατασκευή ιστοσελίδων με web app

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Στη Webmate Θέτουμε ως κυρίαρχο ζητούμενο οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να γίνονται hosting σε servers πολύ υψηλών προδιαγραφών. Έτσι αντί για τους apache ή nginx server χρησιμοποιούμε LiteSpeed servers που έχουν ως αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες και τα e-shop σας να έχουν τη μέγιστη ταχύτητα.

Ασφάλεια ιστοσελίδας

Η ασφάλεια των χρηστών μιας ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα πρότυπα ασφαλείας, όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL που εξασφαλίζει τα δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών (π.χ. πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ονόματα κλπ.) από την παραβίαση.

Υποστήριξη

Η τεχνική κάλυψη δωρεάν η επί πληρωμή παρέχεται για οποιοδήποτε προβλήματα προκύψουν από τη διαχείριση και τη φιλοξενία του διαδικτυακού τόπου από την WebMate κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

 • Yψηλή απόδοση

  Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι προσιτή για μια επιχείρηση και ταυτόχρονα έχει υψηλή απόδοση.

 • Ιστοσελίδα που είναι ανοιχτή 24/7

  Είστε ανοιχτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που θέλει, εύκολα και απλά, όταν το θέλει.Η ιστοσελίδα είναι η απεικόνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και είναι απίστευτα σημαντική.

 • Αύξηση πελατών

  Επιτυγχάνετε σημαντική αύξηση στον αριθμό των πελατών και των πωλήσεων. Βοηθά σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας.

 • Branding

  Διαμορφώνει το όνομα της επωνυμίας σας και εδραιώνει την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού.

 • Άριστος τρόπος επικοινωνίας

  Είναι ένας άριστος τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων σας.

 • Καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση

  Προσφέρει καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν

Σήμερα, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση ή ένα άτομο. Πράγματι, είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για μια εταιρεία που έχει σεβασμό για τον εαυτό της και τους πελάτες της. 

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Για αυτό το ερώτημα έχουμε γράψει ένα ολόκληρο άρθρο για το πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα . Η σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται! Ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι αληθές. Κάθε έργο, κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Γενικά, η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολύ οικονομική και το κόστος της είναι πολύ προσιτό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τη σημασία ενός ιστότοπου για μια επιχείρηση ή μια εταιρεία. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι μοναδική και να προσαρμόζεται ακριβώς στον πελάτη και όχι στον κατασκευαστή ιστοσελίδων. Το κόστος ενός ιστότοπου καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος της ιστοσελίδας, το hosting, οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, ο σχεδιασμός της, τα γραφικά, οι λειτουργίες που θα ενσωματωθούν, οι απαιτήσεις του πελάτη, τον όγκο των πληροφοριών και πολλά άλλα.

Συνοψίζοντας, θα σας πούμε ότι το κόστος για μια ιστοσελίδα είναι πολύ προσιτό, αλλά όχι στάνταρ. Μέσω συζήτησης μαζί σας, έρευνας και ανάλυσης, θα προκύψει η καλύτερη τιμή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από τον τύπο της ιστοσελίδας (π.χ. e-κατάστημα, ιστοσελίδα επιχείρησης, online κατάλογος, blog κ.λπ.), τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν, τον αριθμό των γλωσσών που θα πρέπει να μεταφραστεί, τον βαθμό δυσκολίας του έργου κ.λπ. Ως εκ τούτου, η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μιας ιστοσελίδας μπορεί να γίνει μόνο μετά από συζήτηση με εσάς και πλήρη κατανόηση των αναγκών της επιχειρησής σας

Καβάλα

Η Καβάλα, μία πανέμορφη πόλη του βορειοανατολικού τμήματος της Ελλάδας, είναι γνωστή για τον ιστορικό της πλούτο, τις εξαιρετικές παραλίες και τον πολιτισμό της. Περπατώντας στα στενά της δρομάκια, ο επισκέπτης συναντά παλιά νεοκλασικά κτίρια, ενώ η μαγευτική θέα του Αιγαίου πελάγους από το κάστρο της πόλης είναι αξέχαστη. Η Καβάλα, με τις γνωστές “Καμάρες”, ένα αρχαίο υδραγωγείο που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης, συνδυάζει το αρχαίο με το σύγχρονο, καθιστώντας την έναν ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν μία πραγματική ελληνική εμπειρία.

Δείγματα Κατασκευής ιστοσελίδων στη Καβάλα με wordpress

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ