ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη Web-Mate δεν δημιουργούμε απλά όμορφες αισθητικά ιστοσελίδες αλλά λύσεις για την επιχείρηση σας που θα αποφέρουν κέρδος. Κάθε ιστοσελίδα ή e-shop έχουν διαφορετικό στόχο και σκοπό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχετε. Με αποτελεσματική διαφήμιση στα social media και προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Google η επιτυχία σας στο web είναι σίγουρη.

Διαφήμιση & κατασκευή Ιστοσελίδων

ιστοσελιδες και e-shop με κορυφαιες επιδοσεις

ikiahome logo
neostroma logo
twenty7shoes logo
kavoukis tools logo
rouchaki logo
Lydia logo
Florex logo
Efessou logo
petit logo
papachatzis logo
margaritari logo
ioannou logo

Γνώμονας η επίτευξη των στόχων του πελάτη μας

Ανάλυση Απαιτήσεων

Το πρώτο βήμα που κάνουμε στην αρχή μιας συνεργασίας μας είναι να αναλύουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να ορίζουμε έναν στόχο που θέλουν να πετύχουν. Η φάση της ανάλυσης απαιτήσεων είναι ίσως η πιο σημαντική αφού ορίζεται το πρόβλημα και αναλύονται οι απαιτήσεις και τα θέλω του κάθε πελάτη.

values

Στρατηγική

Αφού γίνει η ανάλυση απαιτήσεων προχωράμε στο στάδιο της στρατηγικής όπου με βάση τους στόχους καθορίζουμε την persona των υποψηφίων πελατών και την στρατηγική που θα τους προσεγγίσουμε μέσα από την κατασκευή της ιστοσελίδας/eshop ή μέσω των διαφημίσεων και σε ποια μέσα θα ήταν αποδοτικότερο να γίνουν.

values

Εκτέλεση – Δημιουργία

Σε αυτό το στάδιο οι ιδέες και η στρατηγική μετουσιώνονται σε πραγματικότητα. Η ομάδα των σχεδιαστών μας χρησιμοποιεί τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσα στα έτη για να δημιουργήσει εντυπωσιακά σχέδια που θα επιτυγχάνουν τον στόχο σας, έχοντας κατά νου πάντα τη συνολική εμπειρία χρήστη και την οπτική επικοινωνία με το brand σας.

values

Έλεγχος – Δημοσίευση

Όταν το σχέδιο γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να ελεγχθεί εάν τηρεί όλες τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί στα προηγούμενα βήματα. Εάν αυτό συμβαίνει τότε παραδίδονται για έγκριση από τον πελάτη η ιστοσελίδα, το eshop, οι διαφημίσεις ή οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό. Μόλις δωθεί η έγκριση τότε προχωράμε σε δημοσίευση του περιεχομένου προς το ευρύ κοινό.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γνώμονας η επίτευξη των στόχων του πελάτη μας