ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη WebMate, δεν περιοριζόμαστε στη δημιουργία εξωτερικά ελκυστικών ιστοσελίδων – φτιάχνουμε λύσεις που πραγματικά λειτουργούν, προάγοντας την επιχείρησή σας και φέρνοντας τα αναμενόμενα κέρδη. Κάθε ιστοσελίδα ή e-shop που δημιουργούμε είναι μοναδικό, σχεδιασμένο με σαφή στόχους και προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του επιχειρηματικού σας κόσμου. Συνδυάζοντας την ταχύτητα & τη προσαρμοστικότητα με την αποτελεσματική προβολή στα social media και την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Google, προσφέρουμε μια συνταγή για αδιαπραγμάτευτη επιτυχία στον ψηφιακό κόσμο.

Διαφήμιση & κατασκευή Ιστοσελίδων

ιστοσελιδες και e-shop με κορυφαιες επιδοσεις

ikiahome logo
neostroma logo
twenty7shoes logo
kavoukis tools logo
rouchaki logo
Lydia logo
Florex logo
Efessou logo
petit logo
papachatzis logo
margaritari logo
ioannou logo

Γνώμονας η επίτευξη των στόχων του πελάτη μας

Ανάλυση Απαιτήσεων

Το πρώτο βήμα που κάνουμε στην αρχή μιας συνεργασίας μας είναι να αναλύουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να ορίζουμε έναν στόχο που θέλουν να πετύχουν. Η φάση της ανάλυσης απαιτήσεων είναι ίσως η πιο σημαντική αφού ορίζεται το πρόβλημα και αναλύονται οι απαιτήσεις και τα θέλω του κάθε πελάτη.

values

Στρατηγική

Αφού γίνει η ανάλυση απαιτήσεων προχωράμε στο στάδιο της στρατηγικής όπου με βάση τους στόχους καθορίζουμε την persona των υποψηφίων πελατών και την στρατηγική που θα τους προσεγγίσουμε μέσα από την κατασκευή της ιστοσελίδας/eshop ή μέσω των διαφημίσεων και σε ποια μέσα θα ήταν αποδοτικότερο να γίνουν.

values

Εκτέλεση – Δημιουργία

Σε αυτό το στάδιο οι ιδέες και η στρατηγική μετουσιώνονται σε πραγματικότητα. Η ομάδα των σχεδιαστών μας χρησιμοποιεί τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσα στα έτη για να δημιουργήσει εντυπωσιακά σχέδια που θα επιτυγχάνουν τον στόχο σας, έχοντας κατά νου πάντα τη συνολική εμπειρία χρήστη και την οπτική επικοινωνία με το brand σας.

values

Έλεγχος – Δημοσίευση

Όταν το σχέδιο γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να ελεγχθεί εάν τηρεί όλες τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί στα προηγούμενα βήματα. Εάν αυτό συμβαίνει τότε παραδίδονται για έγκριση από τον πελάτη η ιστοσελίδα, το eshop, οι διαφημίσεις ή οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό. Μόλις δωθεί η έγκριση τότε προχωράμε σε δημοσίευση του περιεχομένου προς το ευρύ κοινό.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γνώμονας η επίτευξη των στόχων του πελάτη μας

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ