ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στη web-mate κατασκευάζουμε όμορφες, γρήγορες, εύχρηστες ιστοσελίδες με βάση το wordpress. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν ως στόχο να επιτευχθεί ο στόχος που πάντα θέτει ο πελάτης μας κατα την πρώτη μας συνάντηση.

Κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με βάση το WordPress & έμφαση στη ταχύτητα

Στη WebMate δημιουργούμε ιστοσελίδες με βάση το wordpress αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα themes αλλά τα κατασκευάζουμε εμείς για τους πελάτες μας νέα. Αυτό το κάνουμε για τρεις λόγους. Ο πρώτος λόγος αυτής της απόφασης μας είναι ότι μπορούμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο και να πραγματοποιούμε όλα τα θέλω του πελάτη μας. Ο δεύτερος είναι ότι θέλουμε να δίνουμε τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα αφού σε σχέση με τα έτοιμα template , αυτά που κατασκευάζουμε για τους πελάτες μας περιέχουν μόνο κομμάτια κώδικα που χρειάζεται η ιστοσελίδα. Τέλος ο τελευταίος λόγος είναι ότι δεν θέλουμε να έχουμε εξαρτήσεις απο plugins ή κομμάτια του theme έτσι ώστε το website που θα παραδώσουμε να έχει τη μέγιστη δυνατή χρονική διάρκεια ζωής.

Κατασκευάζοντας website με τον παραπάνω τρόπο επιτυγχάνουμε μέγιστες ταχύτητες φόρτωσης της ιστοσελίδας κάτι το οποίο ειναι πάρα πολύ σημαντικό για μετέπειτα προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης εφόσον ζητηθεί.

Η επιλογή μας να χρησιμοποιούμε το wordpress ως backend είναι πλήρως συνηδητή και γνωρίζουμε ότι με αυτή μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε απαιτήση των πελατών μας αλλά παράλληλα να μην τους έχουμε δέσμιους με το γραφείο μας , κάτι που θα γινόταν εάν κατασκευάζαμε custom websites ή ιστοσελίδες με cms τα οποία δεν ειναι τόσο ευρέως διαδεδομένα.

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμο budget και αφού εξηγήσουμε όλα τα παραπάνω στους πελάτες μας και τους κινδύνους από την χρήση κάποιου έτοιμου wordpress theme, μπορούμε να προχωρήσουμε σε κατασκευή ιστοσελίδας με κάποιο έτοιμο template. Αυτό που θα κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση ειναι να δώσουμε την επιλογή στον πελάτη μας να επιλέξει μέσα από μια λίστα template που γνωρίζουμε ότι τηρούν όσο το δυνατόν πιο σωστές προδιαγραφές απο άποψη ταχύτητας , UX και μετέπειτα συμβατότητας.

Ανάλυση απαιτήσεων και στόχος της ιστοσελίδας

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό πράγμα το οποίο κάνουμε στη WebMate πριν ακόμα προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας είναι η ανάλυση απαιτήσεων. Μέσα από αυτή τη συζήτηση μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τα θέλω του πελάτη μας αλλά και να του κάνουμε προτάσεις σχετικά με το πως θα πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο μέσω της ιστοσελίδας. Ο στόχος είναι κάτι ακόμα που θέτουμε στη πρώτη συνάντηση έτσι ώστε να μπορεί να μετρηθεί η επιτυχία της ιστοσελίδας ή να αλλαχθούν διαδικασίες και μορφή πάνω σε αυτή εφόσον αυτός δεν επιτυγχάνεται. Ο στόχος είναι πάντα καλό να είναι μετρήσιμος για παράδειγμα σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop θα μπορούσε να είναι η μείωση του bounce rate ή αύξηση του conversion rate.

ανάλυση απαιτήσεων ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Δημιουργία της ιστοσελίδας με βάση τους στόχους

Όπως προείπαμε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον στόχο που τίθενται από τον κάθε πελάτη μας. Για παράδειγμα ένας στόχος μπορεί να είναι η εγγραφή σε newsletter ενώ καποιος άλλος πελάτης να επιδιώκει την συμπλήρωση κάποιας φόρμας επικοινωνίας. Άλλες φορές στόχος μπορεί να είναι απλά η παρουσίαση των υπηρεσιών του πελάτη και άλλες στόχος είναι η αύξηση της παραμονής του επισκέπτη στο website. Ανάλογα με τον στόχο που θέτει ο πελάτης θα κατασκευαστεί γι’ αυτόν μια οπτικά μοναδική ιστοσελίδα η οποία θα είναι λειτουργικά εύχρηστη και ταχύτατη.

Κατασκευή ιστοσελίδων που φέρνουν αποτελέσμα

Στη WebMate με την δημιουργία της ιστοσελίδας θέλουμε να βοηθήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του. Έχουμε θέσει ως κύριο μέλημα μας να μπορούμε να είμαστε άξιος συνεργάτης σε κάθε βήμα του στο web, από την ανάλυση , την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και την διαφήμιση σε social media ή google ads και να μπορούμε να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τα θέλω τους.

Σημαντικό ρόλο παίζει η τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά μας και η τήρηση χρονοδιαγράμματος που έχει δηλωθεί μεταξύ της WebMate και του πελάτη μας. Θεωρούμε ότι η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό συστατικό μιας συνεργασίας. Πριν την παράδοση κάθε έργου υπάρχει review του πελάτη μας και φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα θέλω του.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα σε πόλεις όπως : Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αθήνα, Πάτρα, Πάρο, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισσα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και άλλες πόλεις αλλά και στο εξωτερικό . Με βάση αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις συνεργασίες μας και φυσικά δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση έκπτωση στη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων από τη Web-Mate

 • Άμεση κατασκευή site
 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες
 • Σεβασμός στον πελάτη
 • CMS WordPress
 • GDPR site ready
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία – Υποστήριξη
 • Websites φιλικά στη google
 • Σύγχρονα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ταχύτατη ιστοσελίδα
 • Custom theme WordPress
 • Responsive ιστοσελίδα
 • Seo ready ιστοσελίδα

Δείγματα Κατασκευής ιστοσελίδων με wordpress

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ