ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στη web-mate κατασκευάζουμε όμορφες, γρήγορες, εύχρηστες ιστοσελίδες με βάση το wordpress. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν ως στόχο να επιτευχθεί ο στόχος που πάντα θέτει ο πελάτης μας κατα την πρώτη μας συνάντηση.

Κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με βάση το WordPress & έμφαση στη ταχύτητα

Η WebMate επαναπροσδιορίζει τη δημιουργία ιστοσελίδων, με την αξιοποίηση της ευελιξίας και των δυνατοτήτων του WordPress. Απομακρυνόμαστε από τη χρήση έτοιμων themes και εμείς οι ίδιοι κατασκευάζουμε από το μηδέν, μοναδικές και εξατομικευμένες ιστοσελίδες για κάθε πελάτη μας.

Επιλέγουμε αυτή την προσέγγιση για τρεις κρίσιμους λόγους:

 • Πρώτον, αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως και να εκπληρώνουμε ακριβώς όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.
 • Δεύτερον, αποδίδουμε σημασία στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας.
 • Τέλος, αποφεύγουμε την εξάρτηση από plugins ή άλλα στοιχεία του theme, προκειμένου το website να διατηρεί τη μακροχρόνια αξιοπιστία και λειτουργικότητά του.

Μέσω της κατασκευής site με τον παραπάνω τρόπο, προωθούμε την αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας, κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Η επιλογή του WordPress ως πλατφόρμας δημιουργίας των ιστοσελίδων μας δεν είναι τυχαία. Γνωρίζουμε πως μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών μας, χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες εξαρτήσεις από το γραφείο μας, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί εάν κατασκευάζαμε πλήρως custom websites ή χρησιμοποιούσαμε λιγότερο γνωστά CMS.

Στην περίπτωση που το budget είναι περιορισμένο, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έτοιμα WordPress themes. Ωστόσο, αυτή η επιλογή γίνεται μετά από πλήρη ενημέρωση των πελατών μας για τα πιθανά θέματα και τους κινδύνους που συνεπάγεται. Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε themes που ακολουθούν τις καλύτερες πρακτικές όσον αφορά την ταχύτητα, την UX και τη συμβατότητα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Στην WebMate, η δημιουργία ιστοσελίδων και η κατασκευή site δεν είναι απλά μια διαδικασία – είναι μια προσωποποιημένη εμπειρία, σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους κάθε πελάτη. Μέσω της χρήσης WordPress, σας προσφέρουμε την ανεξαρτησία, την ευελιξία και την αποδοτικότητα που χρειάζεστε για την ανάπτυξη της δικής σας μοναδικής ψηφιακής παρουσίας.”

Ανάλυση απαιτήσεων και στόχος του site

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό πράγμα που κάνουμε στη WebMate, πριν καν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας, είναι η ανάλυση των απαιτήσεων. Μέσα από αυτή τη συζήτηση, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να του προτείνουμε λύσεις για το πώς μπορεί να επιτύχει τους στόχους του μέσω της ιστοσελίδας.

Τον στόχο της ιστοσελίδας τον θέτουμε κατά την πρώτη μας συνάντηση, έτσι ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η επιτυχία της ή να αλλάξουν διαδικασίες και μορφές, εφόσον ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Είναι πάντα σημαντικό ο στόχος να είναι μετρήσιμος. Για παράδειγμα, σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop, ο στόχος θα μπορούσε να είναι η μείωση του bounce rate ή η αύξηση του conversion rate.

Στη WebMate, τα πάντα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τους στόχους των πελατών μας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία τους, παρέχοντας λύσεις που προσφέρουν αποτελεσματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ανάλυση απαιτήσεων ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Δημιουργία με βάση τους στόχους που τίθενται

Όπως προείπαμε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον στόχο που τίθενται από τον κάθε πελάτη μας. Για παράδειγμα ένας στόχος μπορεί να είναι η εγγραφή σε newsletter ενώ καποιος άλλος πελάτης να επιδιώκει την συμπλήρωση κάποιας φόρμας επικοινωνίας. Άλλες φορές στόχος μπορεί να είναι απλά η παρουσίαση των υπηρεσιών του πελάτη και άλλες στόχος είναι η αύξηση της παραμονής του επισκέπτη στο website. Ανάλογα με τον στόχο που θέτει ο πελάτης θα κατασκευαστεί γι’ αυτόν μια οπτικά μοναδική ιστοσελίδα η οποία θα είναι λειτουργικά εύχρηστη και ταχύτατη.

Κατασκευή ιστοσελίδων που φέρνουν αποτελέσμα

Στη WebMate με την δημιουργία της ιστοσελίδας θέλουμε να βοηθήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του. Έχουμε θέσει ως κύριο μέλημα μας να μπορούμε να είμαστε άξιος συνεργάτης σε κάθε βήμα του στο web, από την ανάλυση , την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και την διαφήμιση σε social media ή google ads και να μπορούμε να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τα θέλω τους.

Στην WebMate, παίζει σημαντικό ρόλο η τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά μας, καθώς και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί μεταξύ μας και του πελάτη. Θεωρούμε ότι η συνέπεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Πριν την παράδοση κάθε έργου, δίνουμε την ευκαιρία στον πελάτη μας να πραγματοποιήσει μια επισκόπηση της ιστοσελίδας και να εκφράσει τυχόν επιθυμίες για αλλαγές ή βελτιώσεις. Φροντίζουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του.

Το στόχο μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα σε πόλεις όπως : Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αθήνα, Πάτρα, Πάρο, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισσα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και άλλες πόλεις αλλά και στο εξωτερικό . Με βάση αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις συνεργασίες μας και φυσικά δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση έκπτωση στη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χαρακτηριστικά ιστοτόπων από τη Web-Mate

 • Άμεση κατασκευή site
 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες
 • Σεβασμός στον πελάτη
 • CMS WordPress
 • GDPR site ready
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία – Υποστήριξη
 • Websites φιλικά στη google
 • Σύγχρονα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ταχύτατη ιστοσελίδα
 • Custom theme WordPress
 • Responsive ιστοσελίδα
 • Seo ready ιστοσελίδα

Δείγματα ιστοσελίδων με wordpress

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ