ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ , ESHOP & DIGITAL MARKERING

WEBMATE YOUR MATE ON THE WEB

Εταιρεία webmate

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ E-SHOP ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δεν αναλαμβάνουμε μόνο την κατασκευή της ιστοσελίδας & του e-shop σας αλλά παραμένουμε πιστοί συνεργάτες σας

Γνώμονας η επίτευξη των στόχων του πελάτη μας

Συνεχής εξέλιξη

Καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Είμαστε υπέρμαχοι τις εξειδίκευσης γι’ αυτό και κάθε μέλος της ομάδας μας παρακολουθεί τις εξελίξεις στο δικό του τομέα είτε πρόκειται για τη κατασκευή ιστοσελίδων, είτε για το digital marketing είτε για το seo.

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Αυτό που ξεχωρίζει έναν καλό επαγγελματία από έναν πολύ καλό επαγγελματία ή τον κορυφαίο επαγγελματία είναι οι λεπτομέρειες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας έναντι των ανταγωνιστών της. Η λεπτομέρεια δεν κάνει απλά τη διαφορά αλλά μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα.

Forward-Thinking

Στη Webmate προσπαθούμε να βρίσκουμε πρωτότυπες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και να σκεφτόμαστε δημιουργικά. Μας αρέσει να βρισκόμαστε στα όρια της δημιουργικότητας όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων & eshop και το digital marketing. Συνδυάζουμε trends της εποχής με τα best practices έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνέπεια

Κάθε project και κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε στη Webmate θα πρέπει να έχει μια αρχή και ένα τέλος από άποψη χρόνου. Στη Webmate η συνέπεια των λόγων μας και των χρονικών ορίων που μας τίθενται είναι πρωταρχικής σημασίας. Στο Digital Marketing η συνέπεια είναι πολύ σημαντική γιατί χωρίς αυτή οποιαδήποτε προσπάθεια marketing της επιχείρησης δεν μπορεί να έχει αποτελεσματικότητα

Σεβασμός στο πελάτη

Κάθε επιχείριση είναι διαφορετική και κάθε πελάτης μας είναι διαφορετικός και αυτό οφείλουμε να το σεβόμαστε. Ο κάθε κλάδος αλλά και ο τρόπος σκέψης του κάθε πελάτη μας μπορεί να διαφέρει και να μην συμβαδίζει με το δικό μας. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να εξετάζουμε τα θέλω του και τον τρόπο σκέψης του και ανάλογα με τους στόχους που μας έχουν τεθεί να προχωράμε σε λύσεις προς το συμφέρον του.

Διαφήμιση & κατασκευή Ιστοσελίδων

ιστοσελιδες και e-shop με κορυφαιες επιδοσεις

ikiahome logo
neostroma logo
twenty7shoes logo
kavoukis tools logo
rouchaki logo
Lydia logo
Florex logo
efessou-website
petit logo
papachatzis logo
margaritari logo
ioannou logo

Κατασκευή, διαφήμιση & προώθηση ιστοσελίδων και eshop

Οι υπηρεσίες της κατασκευή ιστοσελίδων , κατασκευής eshop και της προώθησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης είναι λίγες μόνο από αυτές που παρέχει η ομάδα της Webmate. Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας στη σελίδα των υπηρεσιών και να δείτε τι χρειάζεται η επιχείριση σας για τη βελτίωση της οπτικής της επικοινωνίας.

Ο χώρος μας

Μια ματιά στον χώρο εργασίας της Webmate στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

Το όραμα και οι αξίες της WebMate

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ