ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Στη WebMate, εδώ και μια δεκαετία, έχουμε υλοποιήσει πάνω από 200 ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένης και της κατασκευής e-shop στην Καβάλα. Είμαστε ειδικοί στη δημιουργία e-shop με εκτεταμένες γκάμες προϊόντων και έχουμε επίσης πραγματοποιήσει μεταφορές από διάφορα CMS προς WooCommerce, το οποίο θεωρούμε ιδανική λύση για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα. Η πελατεία μας για τη δημιουργία e-shop καλύπτει τόσο την εγχώρια αγορά όσο και το εξωτερικό, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

κατασκευή eshop

Δημιουργία E-shop με έμφαση στην λειτουργικότητα

Στη Webmate, έχουμε την πεποίθηση ότι ο πυρήνας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού e-shop, όπως αυτά που κατασκευάζουμε και στην Καβάλα, είναι η χρηστικότητα και η εύκολη πλοήγηση. Επενδύουμε πολύ στη λεπτομερή κατηγοριοποίηση και στη χρήση προηγμένων φίλτρων, πέρα από τις βασικές κατηγορίες, για να βοηθήσουμε τους χρήστες να βρουν γρήγορα το προϊόν που ψάχνουν.

Το ζήτημα της ταχύτητας είναι κεντρικό στη φιλοσοφία μας. Όλα τα e-shop που δημιουργούμε είναι βελτιστοποιημένα για ταχύτητα, χρησιμοποιώντας WooCommerce και custom themes. Αυτό επιτρέπει το “φόρτωμα” μόνο των απαραίτητων κομματιών κώδικα και αρχείων. Επιπλέον, παρέχουμε hosting σε LiteSpeed servers, που είναι υπερδιακριτικοί σε ταχύτητα σε σύγκριση με Apache ή Nginx servers. Η βελτιστοποίηση εικόνων και η χρήση νέας γενιάς τεχνολογιών, όπως τα αρχεία WebP, είναι άλλο ένα στοιχείο που προσθέτουμε για βελτιωμένη εμπειρία.

Λαμβάνοντας υπόψη τον έντονο ανταγωνισμό στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχουμε. Ξεκινώντας με λεπτομερή ανάλυση των απαιτήσεων, εξετάζουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη μας. Κάνουμε ενδελεχή έρευνα στον κλάδο της αγοράς στον οποίο δραστηριοποιείται ο πελάτης, ώστε να του προτείνουμε την πιο αποδοτική και στοχευμένη λύση. Η ανάλυση των ανταγωνιστών είναι επίσης κρίσιμη, καθώς με βάση αυτήν διαμορφώνουμε τις στρατηγικές για να προσφέρουμε στον πελάτη μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο στον οπτικό όσο και στον λειτουργικό τομέα.

Συνεχής υποστήριξη του eshop

Στην ομάδα μας, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια διαρκής διαδικασία, κι όχι μια επιμέρους εργασία. Ενώ είναι απαραίτητο να παραδίδουμε έργα μέσα σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα, είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξέλιξη του ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να είναι ατελείωτη, λόγω της συνεχούς βελτίωσης και ανταγωνισμού στην αγορά. Το δέσμευμά μας προς εσάς είναι ότι, αν μας εμπιστευθείτε την κατασκευή του eshop σας, δεν θα σας προσφέρουμε μόνο αξιοπιστία στη δημιουργία του, αλλά θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί και αξιόπιστοι συνεργάτες στην επόμενη φάση της επιχείρησής σας, συνεχίζοντας την ανάπτυξη και την προσαρμογή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

δημιουργία eshop
erp eshop διασύνδεση

Διασύνδεση του eshop με erp και επιπλέον λειτουργίες

Η Webmate είναι εξοπλισμένη να ανταποκριθεί σε κάθε είδους ανάγκη των πελατών της, είτε πρόκειται για την ενσωμάτωση με ένα σύστημα ERP, είτε για την προσαρμογή σε μια πλατφόρμα email marketing μέσω API. Έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες ενσωματώσεις με ERP, καθώς και σύνδεση μεταξύ eshop, είμαστε σε θέση να καλύψουμε το ευρύ φάσμα των απαιτήσεων των πελατών μας. Στη διάρκεια της ιστορίας μας ως εταιρεία, έχουμε δημιουργήσει και εξελίξει για τους πελάτες μας πολλαπλές λειτουργίες που ξεφεύγουν από το συμβατικό, όπως είναι η δημιουργία προσαρμοσμένων τμημάτων (custom blocks), εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμής και αποστολής, καθώς και η σύσταση πακέτων προϊόντων ως ξεχωριστές εμπορικές μονάδες και η δημιουργία προσαρμοσμένων XML αρχείων.

Πως υπολογίζεται το κόστος της δημιουργίας ενός eShop;

eshop κατερίνη καβάλα Δράμα

Το πρώτο και βασικότερο που καθορίζει το κόστος της κατασκευής ενός eshop είναι οι απαιτήσεις του πελάτη. Αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με διασυνδέσεις, custom λειτουργίες, εισαγωγή ή δημιουργία περιεχομένου, την σχεδίαση ή την προσαρμογή του θέματος και γενικότερα το πόσες ώρες κατασκευής θα χρειαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Είναι το woocommerce κατάλληλος για μεγάλα eshop;

woocommerce eshop

Χρησιμοποιούμε το woocommerce σε όλα μας τα project εδώ και 10 χρόνια και σε eshop ακόμα και με 80000 προϊόντα δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει τη διαφορά κυρίως είναι το πως έχει κατασκευαστεί το theme του eshop καθώς και ο σερβερ του eshop. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο πιο δυνατό σερβερ χρειάζεται ένα eshop. Οι απαιτήσεις δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πλήθος των προϊόντων αλλά κυρίως με τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται ένα. ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί να κατασκευάσω eshop με το woocommerce;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ - Web-Mate

Κατασκευάζουμε eshop με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e έτσι ώστε να προσφέρουμε την υπηρεσία της κατασκευής ενός eshop με τις προδιαγραφές που θέλουμε σε μια προσιτή τιμή. Ακόμη δουλεύοντας με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e μπορούμε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι πελάτες μας σε χαμηλή τιμή. Τέλος θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώσουν καλά με τη συνεργασία μας να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς οποιαδήποτε διαμάχη να μεταβούν και να βρουν έναν άλλο συνεργάτη.

Να κατασκευάσω B2B eshop;

b2b eshop

Η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά ναι. Η πλήρης απάντηση είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν την λύση B2B online αφού μπορούν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χονδρικής αλλά και να δώσουν στους πελάτες τους συνεχώς ενημέρωση για τις τιμές των προϊόντων τους.

Παραδείγματα Κατασκευή E-shop από τη Web-mate

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο απο τα e-shop που κατασκεύασε η Webmate. Όλα τα e-shop παρακάτω είναι φτιαγμένα με custom woocommerce theme.

Καβάλα

Η Καβάλα, μία πανέμορφη πόλη του βορειοανατολικού τμήματος της Ελλάδας, είναι γνωστή για τον ιστορικό της πλούτο, τις εξαιρετικές παραλίες και τον πολιτισμό της. Περπατώντας στα στενά της δρομάκια, ο επισκέπτης συναντά παλιά νεοκλασικά κτίρια, ενώ η μαγευτική θέα του Αιγαίου πελάγους από το κάστρο της πόλης είναι αξέχαστη. Η Καβάλα, με τις γνωστές “Καμάρες”, ένα αρχαίο υδραγωγείο που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης, συνδυάζει το αρχαίο με το σύγχρονο, καθιστώντας την έναν ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν μία πραγματική ελληνική εμπειρία.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ