ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Στην WebMate, δημιουργούμε ελκυστικές, αποδοτικές και εύχρηστες ιστοσελίδες βασισμένες στο WordPress. Τα site που χτίζουμε στοχεύουν στην επίτευξη των στόχων που θέτει ο πελάτης μας κατά την αρχική μας συνάντηση.

Κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με βάση το WordPress στη Ξάνθη & έμφαση στη ταχύτητα

Η WebMate ξαναγράφει τους κανόνες της κατασκευής ιστοσελίδων, εκμεταλλευόμενη την ευκαμψία και τις δυνατότητες του WordPress. Αποφεύγουμε τη χρήση προκαθορισμένων θεμάτων και αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μοναδικών και προσαρμοσμένων ιστοσελίδων από την αρχή για κάθε πελάτη μας.

Επιλέγουμε αυτή την προσέγγιση για τρεις κρίσιμους λόγους:

 • Πρώτον, αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως και να εκπληρώνουμε ακριβώς όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.
 • Δεύτερον, αποδίδουμε σημασία στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας.
 • Τέλος, αποφεύγουμε την εξάρτηση από plugins ή άλλα στοιχεία του theme, προκειμένου το website να διατηρεί τη μακροχρόνια αξιοπιστία και λειτουργικότητά του.

Μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων με την προαναφερθείσα μέθοδο, προάγουμε την επιτάχυνση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας, προσφέροντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η απόφασή μας να επιλέξουμε το WordPress για την υλοποίηση των ιστοσελίδων μας έχει σταθερές βάσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των πελατών μας, χωρίς να δημιουργείται κάποια ανεπιθύμητη εξάρτηση από εμάς, πράγμα που θα ήταν πιθανό εάν κατασκευάζαμε εξατομικευμένες ιστοσελίδες ή αν χρησιμοποιούσαμε λιγότερα δημοφιλή CMS.

Όταν το budget είναι στενό, μπορούμε να υλοποιήσουμε ιστοσελίδες με τη χρήση προ-διαμορφωμένων templates του WordPress. Φυσικά, αυτό γίνεται μετά από ενδελεχή ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με τυχόν περιορισμούς ή κινδύνους. Στοχεύουμε πάντα στην επιλογή templates που τηρούν τα υψηλότερα standards σε ταχύτητα, UX και συνεχείς αναβαθμίσεις.

Στο WebMate, η σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων δεν είναι μόνο μια διαδικασία, αλλά μια tailor-made εμπειρία, φτιαγμένη για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και φιλοδοξίες του κάθε πελάτη. Μέσω του WordPress, σας δίνουμε τον έλεγχο, την προσαρμοστικότητα και την αποδοτικότητα που χρειάζεστε για μια ξεχωριστή ψηφιακή ταυτότητα.

Ανάλυση απαιτήσεων και στόχος της ιστοσελίδας

Πριν ακόμη ξεκινήσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας στη WebMate, το πρωταρχικό και ουσιαστικά το κρίσιμο βήμα είναι η διερεύνηση των απαιτήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μας δίνεται η δυνατότητα να αφομοιώσουμε τις επιθυμίες του πελάτη και, παράλληλα, να τον συμβουλεύσουμε σχετικά με τους τρόπους που θα υλοποιήσει τους στόχους του μέσω της ιστοσελίδας.

Ορίζουμε τον στόχο της ιστοσελίδας από την πρώτη μας επαφή, έτσι ώστε να κρίνουμε την αποδοτικότητά της ή να τροποποιούμε μεθοδολογίες και μορφές, εάν ο καθορισμένος στόχος δεν πραγματοποιείται. Είναι απαραίτητο ο στόχος να έχει σαφείς δείκτες μέτρησης. Για παράδειγμα, σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop, ένας ενδεχόμενος στόχος θα μπορούσε να είναι η βελτίωση του bounce rate ή η ενίσχυση του conversion rate.

Στη WebMate, όλα σχεδιάζονται βάσει των αναγκών και των στόχων των πελατών μας. Η αποστολή μας είναι να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά τους, προσφέροντας λύσεις που δίνουν πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ανάλυση απαιτήσεων ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Δημιουργία της ιστοσελίδας με βάση τους στόχους

Όπως προείπαμε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον στόχο που τίθενται από τον κάθε πελάτη μας. Για παράδειγμα ένας στόχος μπορεί να είναι η εγγραφή σε newsletter ενώ καποιος άλλος πελάτης να επιδιώκει την συμπλήρωση κάποιας φόρμας επικοινωνίας. Άλλες φορές στόχος μπορεί να είναι απλά η παρουσίαση των υπηρεσιών του πελάτη και άλλες στόχος είναι η αύξηση της παραμονής του επισκέπτη στο website. Ανάλογα με τον στόχο που θέτει ο πελάτης θα κατασκευαστεί γι’ αυτόν μια οπτικά μοναδική ιστοσελίδα η οποία θα είναι λειτουργικά εύχρηστη και ταχύτατη.

Κατασκευή ιστοσελίδων στη Ξάνθη που φέρνουν αποτελέσμα

Στη WebMate με την δημιουργία της ιστοσελίδας θέλουμε να βοηθήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του όπως η ιστοσελίδα, eshop στη Ξάνθη Twentysevenshoes. Έχουμε θέσει ως κύριο μέλημα μας να μπορούμε να είμαστε άξιος συνεργάτης σε κάθε βήμα του στο web, από την ανάλυση , την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και την διαφήμιση σε social media ή google ads και να μπορούμε να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τα θέλω τους.

Στην WebMate, παίζει σημαντικό ρόλο η τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά μας, καθώς και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί μεταξύ μας και του πελάτη. Θεωρούμε ότι η συνέπεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Πριν την παράδοση κάθε έργου, δίνουμε την ευκαιρία στον πελάτη μας να πραγματοποιήσει μια επισκόπηση της ιστοσελίδας και να εκφράσει τυχόν επιθυμίες για αλλαγές ή βελτιώσεις. Φροντίζουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του.

Το στόχο μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα σε πόλεις όπως : Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αθήνα, Πάτρα, Πάρο, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισσα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και άλλες πόλεις αλλά και στο εξωτερικό . Με βάση αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις συνεργασίες μας και φυσικά δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση έκπτωση στη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων από τη Web-Mate

 • Άμεση κατασκευή site
 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες
 • Σεβασμός στον πελάτη
 • CMS WordPress
 • GDPR site ready
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία – Υποστήριξη
 • Websites φιλικά στη google
 • Σύγχρονα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ταχύτατη ιστοσελίδα
 • Custom theme WordPress
 • Responsive ιστοσελίδα
 • Seo ready ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξάνθη

 • Κατασκευή Εταιρικών Ιστοσελίδων
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Car Rentals
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Τουριστικά Γραφεία
 • Κατασκευή Blog
 • Κατασκευή ιστοσελίδων με web app

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Στη Webmate Θέτουμε ως κυρίαρχο ζητούμενο οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να γίνονται hosting σε servers πολύ υψηλών προδιαγραφών. Έτσι αντί για τους apache ή nginx server χρησιμοποιούμε LiteSpeed servers που έχουν ως αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες και τα e-shop σας να έχουν τη μέγιστη ταχύτητα.

Ασφάλεια ιστοσελίδας

Η ασφάλεια των χρηστών μιας ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα πρότυπα ασφαλείας, όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL που εξασφαλίζει τα δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών (π.χ. πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ονόματα κλπ.) από την παραβίαση.

Υποστήριξη

Η τεχνική κάλυψη δωρεάν η επί πληρωμή παρέχεται για οποιοδήποτε προβλήματα προκύψουν από τη διαχείριση και τη φιλοξενία του διαδικτυακού τόπου από την WebMate κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλώς μια επιλογή, αλλά μια απαραίτητη προϋπόθεση. Αυτό το ψηφιακό παράθυρο στον κόσμο αποτελεί την πρώτη και πιο κρίσιμη επαφή μιας εταιρείας με τους πελάτες της, αντανακλώντας την αξιοπιστία και την επαγγελματική της ταυτότητα. Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά η ψηφιακή σφραγίδα της επιχειρησιακής αριστείας και της πελατειακής αφοσίωσης

 • Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι προσιτή για μια επιχείρηση και ταυτόχρονα έχει υψηλή απόδοση.
 • Είστε ανοιχτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που θέλει, εύκολα και απλά, όταν το θέλει.Η ιστοσελίδα είναι η απεικόνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και είναι απίστευτα σημαντική.
 • Επιτυγχάνετε σημαντική αύξηση στον αριθμό των πελατών και των πωλήσεων. Βοηθά σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας.
 • Διαμορφώνει το όνομα της επωνυμίας σας και εδραιώνει την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού.
 • Είναι ένας άριστος τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων σας.
 • Προσφέρει καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Στην ερώτηση ‘Πόσο κοστίζει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας;’ η απάντηση είναι πολυδιάστατη και προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης. Στη WebMate, αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ιστοσελίδα αποτελεί έναν ξεχωριστό κόσμο, με δικές της απαιτήσεις και χαρακτηριστικά. Το κόστος διαμορφώνεται από μια σειρά παραμέτρων, όπως ο τύπος της ιστοσελίδας, η ποιότητα του hosting, οι επιλεγμένες τεχνολογίες, ο σχεδιασμός, τα γραφικά, οι ενσωματωμένες λειτουργίες και οι ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, ενισχύοντας την ψηφιακή σας παρουσία με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.

Συνοψίζοντας, θα σας πούμε ότι το κόστος για μια ιστοσελίδα είναι πολύ προσιτό, αλλά όχι στάνταρ. Μέσω συζήτησης μαζί σας, έρευνας και ανάλυσης, θα προκύψει η καλύτερη τιμή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από τον τύπο της ιστοσελίδας (π.χ. e-κατάστημα, ιστοσελίδα επιχείρησης, online κατάλογος, blog κ.λπ.), τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν, τον αριθμό των γλωσσών που θα πρέπει να μεταφραστεί, τον βαθμό δυσκολίας του έργου κ.λπ.

Ως εκ τούτου, η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μιας ιστοσελίδας μπορεί να γίνει μόνο μετά από συζήτηση με εσάς και πλήρη κατανόηση των αναγκών της επιχειρησής σας

Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι μια πόλη στη Θράκη και αποτελεί το κέντρο του δήμου Ξάνθης και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, εντός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βάσει της απογραφής του 2021, η πόλη έχει έναν πληθυσμό που πλησιάζει τους 50.000 κατοίκους. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κόσυνθου, περιτριγυρισμένη από όρη με κυριότερο τον όρος Ροδόπη. Απέχει περίπου 215 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που έχει συνεισφέρει στην οικονομική και κοινωνική της πρόοδο κατά τα πρόσφατα χρόνια.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δείγματα Κατασκευής ιστοσελίδων στη Ξάνθη με wordpress

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ