ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στην WebMate, δημιουργούμε ελκυστικές, αποδοτικές και εύχρηστες ιστοσελίδες βασισμένες στο WordPress. Οι ιστοσελίδες που χτίζουμε στοχεύουν στην επίτευξη των στόχων που θέτει ο πελάτης μας κατά την αρχική μας συνάντηση

Κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Κατασκευή Ιστοσελίδων με βάση το WordPress στη Κατερίνη & έμφαση στη ταχύτητα

κατασκευή ιστοσελιδων ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η WebMate ξαναγράφει τους κανόνες της κατασκευής ιστοσελίδων, εκμεταλλευόμενη την ευκαμψία και τις δυνατότητες του WordPress. Αποφεύγουμε τη χρήση προκαθορισμένων θεμάτων και αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μοναδικών και προσαρμοσμένων ιστοσελίδων από την αρχή για κάθε πελάτη μας.

Επιλέγουμε αυτή την προσέγγιση για τρεις κρίσιμους λόγους:

 • Πρώτον, αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως και να εκπληρώνουμε ακριβώς όλες τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.
 • Δεύτερον, αποδίδουμε σημασία στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας.
 • Τέλος, αποφεύγουμε την εξάρτηση από plugins ή άλλα στοιχεία του theme, προκειμένου το website να διατηρεί τη μακροχρόνια αξιοπιστία και λειτουργικότητά του.

Μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων με την προαναφερθείσα μέθοδο, προάγουμε την επιτάχυνση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας, προσφέροντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η επιλογή μας να χρησιμοποιούμε το WordPress ως την πλατφόρμα για τη δημιουργία των ιστοσελίδων μας δεν είναι τυχαία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση των πελατών μας, χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες εξαρτήσεις από την εταιρεία μας, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί εάν κατασκευάζαμε πλήρως προσαρμοσμένες ιστοσελίδες ή χρησιμοποιούσαμε λιγότερο γνωστά CMS.

Σε περίπτωση που το budget είναι περιορισμένο, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έτοιμα templates WordPress. Ωστόσο, αυτή η επιλογή γίνεται μετά από πλήρη ενημέρωση των πελατών μας για τα πιθανά θέματα και τους κινδύνους που συνεπάγεται. Πάντα προσπαθούμε να επιλέγουμε templates που ακολουθούν τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με την ταχύτητα, την UX και τη συμβατότητα για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Στην WebMate, η δημιουργία ιστοσελίδων και η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλώς μια διαδικασία – είναι μια προσαρμοσμένη εμπειρία, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες και στόχους κάθε πελάτη. Μέσω της χρήσης WordPress, σας παρέχουμε την αυτονομία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την δική σας μοναδική ψηφιακή παρουσία.

Ανάλυση απαιτήσεων και στόχος της ιστοσελίδας

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό πράγμα που κάνουμε στη WebMate, πριν καν προχωρήσουμε στη δημιουργία της ιστοσελίδας, είναι η ανάλυση των απαιτήσεων. Μέσα από αυτή τη συζήτηση, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να του προτείνουμε λύσεις για το πώς μπορεί να επιτύχει τους στόχους του μέσω της ιστοσελίδας.

Τον στόχο της ιστοσελίδας τον θέτουμε κατά την πρώτη μας συνάντηση, έτσι ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η επιτυχία της ή να αλλάξουν διαδικασίες και μορφές, εφόσον ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Είναι πάντα σημαντικό ο στόχος να είναι μετρήσιμος. Για παράδειγμα, σε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop, ο στόχος θα μπορούσε να είναι η μείωση του bounce rate ή η αύξηση του conversion rate.

Στη WebMate, τα πάντα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τους στόχους των πελατών μας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία τους, παρέχοντας λύσεις που προσφέρουν αποτελεσματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ανάλυση απαιτήσεων ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων καβάλα κατερίνη δράμα ξάνθη

Δημιουργία της ιστοσελίδας με βάση τους στόχους

Όπως προείπαμε κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον στόχο που τίθενται από τον κάθε πελάτη μας. Για παράδειγμα ένας στόχος μπορεί να είναι η εγγραφή σε newsletter ενώ καποιος άλλος πελάτης να επιδιώκει την συμπλήρωση κάποιας φόρμας επικοινωνίας. Άλλες φορές στόχος μπορεί να είναι απλά η παρουσίαση των υπηρεσιών του πελάτη και άλλες στόχος είναι η αύξηση της παραμονής του επισκέπτη στο website. Ανάλογα με τον στόχο που θέτει ο πελάτης θα κατασκευαστεί γι’ αυτόν μια οπτικά μοναδική ιστοσελίδα η οποία θα είναι λειτουργικά εύχρηστη και ταχύτατη.

Κατασκευή ιστοσελίδων στη Κατερίνη που φέρνουν αποτελέσμα

Στη WebMate με την δημιουργία της ιστοσελίδας θέλουμε να βοηθήσουμε τον εκάστοτε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του. Έχουμε θέσει ως κύριο μέλημα μας να μπορούμε να είμαστε άξιος συνεργάτης σε κάθε βήμα του στο web, από την ανάλυση , την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και την διαφήμιση σε social media ή google ads και να μπορούμε να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό τα θέλω τους.

Στην WebMate, παίζει σημαντικό ρόλο η τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά μας, καθώς και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί μεταξύ μας και του πελάτη. Θεωρούμε ότι η συνέπεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Πριν την παράδοση κάθε έργου, δίνουμε την ευκαιρία στον πελάτη μας να πραγματοποιήσει μια επισκόπηση της ιστοσελίδας και να εκφράσει τυχόν επιθυμίες για αλλαγές ή βελτιώσεις. Φροντίζουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του.

Το στόχο μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να διασφαλίζουμε ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους.

Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα σε πόλεις όπως : Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αθήνα, Πάτρα, Πάρο, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισσα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο και άλλες πόλεις αλλά και στο εξωτερικό . Με βάση αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις συνεργασίες μας και φυσικά δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση έκπτωση στη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων από τη Web-Mate

 • Άμεση κατασκευή site
 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες
 • Σεβασμός στον πελάτη
 • CMS WordPress
 • GDPR site ready
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Αξιοπιστία – Υποστήριξη
 • Websites φιλικά στη google
 • Σύγχρονα σχέδια ιστοσελίδων
 • Ταχύτατη ιστοσελίδα
 • Custom theme WordPress
 • Responsive ιστοσελίδα
 • Seo ready ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατερίνη

 • Κατασκευή Εταιρικών Ιστοσελίδων
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Car Rentals
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων για Τουριστικά Γραφεία
 • Κατασκευή Blog
 • Κατασκευή ιστοσελίδων με web app

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Στη Webmate Θέτουμε ως κυρίαρχο ζητούμενο οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να γίνονται hosting σε servers πολύ υψηλών προδιαγραφών. Έτσι αντί για τους apache ή nginx server χρησιμοποιούμε LiteSpeed servers που έχουν ως αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες και τα e-shop σας να έχουν τη μέγιστη ταχύτητα.

Ασφάλεια ιστοσελίδας

Η ασφάλεια των χρηστών μιας ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα πρότυπα ασφαλείας, όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL που εξασφαλίζει τα δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών (π.χ. πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ονόματα κλπ.) από την παραβίαση.

Υποστήριξη

Η τεχνική κάλυψη δωρεάν η επί πληρωμή παρέχεται για οποιοδήποτε προβλήματα προκύψουν από τη διαχείριση και τη φιλοξενία του διαδικτυακού τόπου από την WebMate κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν αποτελεί πλέον μια απλή επιλογή, αλλά μια αναγκαιότητα για κάθε επιχείρηση ή ατομική πρωτοβουλία. Η ιστοσελίδα είναι η ψηφιακή σας ταυτότητα, το πρόσωπο που παρουσιάζετε στον κόσμο. Είναι ένας ζωτικός χώρος όπου εκφράζετε την εταιρική σας φιλοσοφία, προσελκύετε πελάτες και δημιουργείτε αξία. Στην εποχή μας, μια εταιρεία που επενδύει στη δημιουργία μιας ελκυστικής, λειτουργικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, δείχνει ότι σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εταιρική της ταυτότητα και την αγοραστική της δύναμη.

 • Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι προσιτή για μια επιχείρηση και ταυτόχρονα έχει υψηλή απόδοση.
 • Είστε ανοιχτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό που θέλει, εύκολα και απλά, όταν το θέλει.Η ιστοσελίδα είναι η απεικόνιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και είναι απίστευτα σημαντική.
 • Επιτυγχάνετε σημαντική αύξηση στον αριθμό των πελατών και των πωλήσεων. Βοηθά σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας.
 • Διαμορφώνει το όνομα της επωνυμίας σας και εδραιώνει την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού.
 • Είναι ένας άριστος τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων σας.
 • Προσφέρει καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Στον κόσμο της ψηφιακής εποχής, η ερώτηση “Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;” είναι συχνή και η απάντηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάθε ιστοσελίδα είναι ένα μοναδικό έργο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επιχείρησης. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας μπορεί να είναι οικονομικά προσιτή, αλλά το κόστος της ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της ιστοσελίδας, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, τον σχεδιασμό, τις λειτουργίες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Στην πραγματικότητα, το κόστος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι σταθερό, αλλά εξαρτάται από την αξία που προσφέρει στην επιχείρηση. Μέσα από μια συνεργασία με εμάς, θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή αξία για την επένδυσή σας.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από τον τύπο της ιστοσελίδας (π.χ. e-κατάστημα, ιστοσελίδα επιχείρησης, online κατάλογος, blog κ.λπ.), τον όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν, τον αριθμό των γλωσσών που θα πρέπει να μεταφραστεί, τον βαθμό δυσκολίας του έργου κ.λπ.

Ως εκ τούτου, η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μιας ιστοσελίδας μπορεί να γίνει μόνο μετά από συζήτηση με εσάς και πλήρη κατανόηση των αναγκών της επιχειρησής σας

Κατερίνη

Η Κατερίνη είναι μια πόλη στη Μακεδονία, και η έδρα του δήμου Κατερίνης και η πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στην Κεντρική Μακεδονία. Βάσει της απογραφής του 2021, η πόλη έχει πληθυσμό 59.189 κατοίκους. Βρίσκεται σε υψηλό σημείο του Πιερικού όρους, ανάμεσα στα Πιερία Όρη και τον Θερμαϊκό κόλπο, σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 14 έως 45 μέτρα. Απέχει 71 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί ευεργετικό για την ανάπτυξη της Κατερίνης τα τελευταία χρόνια.

Δείγματα Κατασκευής ιστοσελίδων στη Κατερίνη με wordpress

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ