ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Η WebMate διαθέτει εντυπωσιακή εμπειρία στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων κατά την τελευταία δεκαετία, με πάνω από 200 επιτυχημένες κατασκευές. Είναι εξειδικευμένη στη δημιουργία eshop με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων που περιέχουν χιλιάδες προϊόντα. Επιπλέον, η ικανότητά της να μεταφέρει επιτυχώς καταστήματα από διάφορα content management systems (CMS) στο WooCommerce την καθιστά κατάλληλη για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα.

κατασκευή eshop

Δημιουργία E-shop με έμφαση στην λειτουργικότητα

τη Webmate, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στη δημιουργία ενθουσιαστικών εμπειριών για τους χρήστες σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε. Ο βασικός μας στόχος είναι να διευκολύνουμε την πλοήγηση των επισκεπτών και να τους βοηθήσουμε να εντοπίσουν γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που αναζητούν. Μια σημαντική πτυχή της λειτουργικότητας είναι η ταχύτητα, και γι’ αυτό προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση όλων των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων. Χρησιμοποιούμε το WooCommerce ως βάση και δημιουργούμε προσαρμοσμένα θέματα για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη ταχύτητα φορτώσεων σε κάθε σελίδα. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες φιλοξενίας σε Litespeed servers, τα οποία προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε ταχύτητα σε σύγκριση με παραδοσιακούς servers. Επιπλέον, βελτιστοποιούμε τις εικόνες και χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως η WebP για να βελτιώσουμε την ποιότητα εικόνων και την ταχύτητα φόρτωσής τους.

Στην κατασκευή των e-shop, προσαρμόζουμε την προσφορά μας στις ανάγκες του κάθε πελάτη και διεξάγουμε ανάλυση των ανταγωνιστών του πελάτη μας για να του προτείνουμε διαφοροποιημένες λύσεις που θα ενισχύσουν την οπτική προβολή και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Συνεχής υποστήριξη του eshop

Η προσέγγισή μας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων συμφωνεί απόλυτα με τη δική σας φιλοσοφία. Κατανοούμε ότι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια συνεχής διαδικασία, και η ανάπτυξη και βελτίωσή του πρέπει να συμβαδίζει με την αναπτυξιακή δυναμική της αγοράς.

Ως συνεργάτες, δεν σταματάμε απλώς στην παράδοση ενός έργου, αλλά παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξέλιξη και βελτίωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να παρακολουθούμε τις επιδόσεις του και να εφαρμόζουμε τις απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις. Κατανοούμε ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και ότι η συνεχής αναβάθμιση είναι απαραίτητη για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Με την Webmate στο πλευρό σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την μακροπρόθεσμη επιτυχία και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

δημιουργία eshop
erp eshop διασύνδεση

Διασύνδεση του eshop με erp και επιπλέον λειτουργίες

Η Webmate μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη της ακόμα και εάν αυτή είναι η διασύνδεση του με κάποιο erp ή με κάποιο api (όπως μια email marketing platfrorm). Στη Webmate έχουμε πραγματοποιήσει 100άδες διασυνδέσεις με erp αλλά ακόμα και διασυνδέσεις μεταξύ eshop και μπορούμε να ικανοποιήσουμε το μεγαλύτερο εύρος των απαιτήσεων των πελατών μας. Μέσα στα χρόνια σαν εταιρεία έχουμε κατασκευάσει και έχουμε αναπτύξει για πελάτες μας πολλές λειτουργίες πέρα των συνηθισμένων όπως custom blocks , διαφοροποιήσεις στους τρόπους πληρωμής και αποστολής, δημιουργία πακέτων προϊόντων σαν προϊόντική οντότητα και δημιουργία custom xml αρχείων.

Πως υπολογίζεται το κόστος της δημιουργίας ενός eShop;

eshop κατερίνη καβάλα Δράμα

Το πρώτο και βασικότερο που καθορίζει το κόστος της κατασκευής ενός eshop είναι οι απαιτήσεις του πελάτη. Αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με διασυνδέσεις, custom λειτουργίες, εισαγωγή ή δημιουργία περιεχομένου, την σχεδίαση ή την προσαρμογή του θέματος και γενικότερα το πόσες ώρες κατασκευής θα χρειαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Είναι το woocommerce κατάλληλος για μεγάλα eshop;

woocommerce eshop

Χρησιμοποιούμε το woocommerce σε όλα μας τα project εδώ και 10 χρόνια και σε eshop ακόμα και με 80000 προϊόντα δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει τη διαφορά κυρίως είναι το πως έχει κατασκευαστεί το theme του eshop καθώς και ο σερβερ του eshop. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο πιο δυνατό σερβερ χρειάζεται ένα eshop. Οι απαιτήσεις δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πλήθος των προϊόντων αλλά κυρίως με τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται ένα. ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί να κατασκευάσω eshop με το woocommerce;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ - Web-Mate

Κατασκευάζουμε eshop με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e έτσι ώστε να προσφέρουμε την υπηρεσία της κατασκευής ενός eshop με τις προδιαγραφές που θέλουμε σε μια προσιτή τιμή. Ακόμη δουλεύοντας με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e μπορούμε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι πελάτες μας σε χαμηλή τιμή. Τέλος θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώσουν καλά με τη συνεργασία μας να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς οποιαδήποτε διαμάχη να μεταβούν και να βρουν έναν άλλο συνεργάτη.

Να κατασκευάσω B2B eshop;

b2b eshop

Η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά ναι. Η πλήρης απάντηση είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν την λύση B2B online αφού μπορούν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χονδρικής αλλά και να δώσουν στους πελάτες τους συνεχώς ενημέρωση για τις τιμές των προϊόντων τους.

Παραδείγματα Κατασκευή E-shop από τη Web-mate

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο απο τα e-shop που κατασκεύασε η Webmate. Όλα τα e-shop παρακάτω είναι φτιαγμένα με custom woocommerce theme.

Ξάνθη

Η Ξάνθη είναι μια πόλη στη Θράκη και αποτελεί το κέντρο του δήμου Ξάνθης και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, εντός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βάσει της απογραφής του 2021, η πόλη έχει έναν πληθυσμό που πλησιάζει τους 50.000 κατοίκους. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κόσυνθου, περιτριγυρισμένη από όρη με κυριότερο τον όρος Ροδόπη. Απέχει περίπου 215 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που έχει συνεισφέρει στην οικονομική και κοινωνική της πρόοδο κατά τα πρόσφατα χρόνια.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ