ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS

Η google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και τα google ads είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να διαφημιστείτε. Αυτό γιατί όποιος ψάχνει στο google ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ενδιαφέρεται ήδη γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανός σας πελάτης. Τα google ads προσφέρουν μια πληθώρα τοποθετήσεων των διαφημίσεων σας είτε πρόκειται στην ίδια τη μηχανή αναζήτησης είτε πρόκειται σε συνεργαζόμενους ιστότοπους ή στο youtube και στο gmail.

google ads διαφήμιση

Google ads Διαφημίσεις, διαφημίσετε σωστά & έξυπνα

Αν και πιστεύουμε ότι η διαφήμιση στη google αφορά μόνο τις διαφημίσεις κειμένου με κάποια keywords αυτό δεν ισχύει στις μέρες μας. Πλέον η google έχει μια πληθώρα διαφημίσεων όπως διαφημίσεις με feeds, διαφημίσεις εικόνας, διαφημίσεις με Artificial Intelligence και φυσικά διαφημίσεις video στο youtube και σε άλλες τοποθετήσεις.

Οι διαφήμιση στη google είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο δυνατή διαφήμιση στο κόσμο του digital marketing αφού οι διαφημίσεις προβάλλονται στα μεγαλύτερα websites όπως το google.com, το gmail.com και το youtube.com .

Οι διαφημίσεις στο δίκτυο της google και ιδιαίτερα οι search & shopping ads έχουν μια πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα, ότι όταν κάποιος ψάχνει κάτι έχει ήδη μια πρόθεση προς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που σε όρους μάρκετινγκ μπορούμε ήδη να εκμεταλευτούμε αυτή την επιθυμία.

Τι θα κερδίσετε από τις διαφημίσεις Google ads

Διαφημιζόμενοι στο google ads μπορείτε να ορίσετε πολύ γρήγορα έναν απο τους παρακάτω στόχους

  • Αύξηση τως κλήσεων προς την επιχείρηση.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το φυσικό κατάστημα.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το website της επιχείρησης.

Αυτοί φυσικά είναι κάποιοι πολύ εύκολοι στόχοι που μπορούν να οριστούν και φυσικά με τη διαφήμιση στο google ads μπορείτε να κερδίσετε και awareness της επιχείρησης. Πλέον ο αλγόριθμος της google έγινε πολύ πιο ανεπτυγμένος και εκτός από τα παραπάνω μπορεί να οριστεί ως στόχος η πώληση ή κάποιο custom event όπως η συμπλήρωση μιας φόρμας. Ορίζοντας τον κατάλληλο στόχο η google ξέρει ακριβώς και πότε να δείξει την κατάλληλη διαφήμιση για να επιτευχθέι ο στόχος που τίθεται.

διαφημίσεις google
ads google

Τι κάνει η Webmate στα Google ads

Στη Webmate ασχολούμαστε με google ads από το 2015 και έχουμε ασχοληθεί με όλων των ειδών τις διαφημίσεις που αυτό παρέχει και έχουμε δοκιμάσει οποιοδήποτε στόχο και οποιαδήποτε μορφή και τοποθέτηση διαφήμισης παρέχει η google μέσα απο το google ads και έχουμε δημιουργήσει διαφημίσεις για πάνω από 100 επιχειρήσεις. Ακόμη στη Webmate διαθέτουμε τα κατάλληλα επί πληρωμή εργαλεία για έλεγχο του ανταγωνισμού και την εύρεση των κατάλληλων keywords που θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των διαφημίσεων σας. Φυσικά γνωρίζουμε ποια είναι η κατάλληλη στρατηγική για διαφημίσεις στο google που σε συνδιασμό με τις άλλες digital marketing ενέργειες σας θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα Google ads

Πόσο κοστίζουν τα Google ads

πόσο κοστίζει το google ads

Στο google ads πληρώνετε σύμφωνα με τα κλικ που έλαβε η διαφήμιση σας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένους τύπους διαφημίσεων του google ads όπως αυτή της παρακολούθησης βίντεο στο youtube. Πρακτικά το ελάχιστο κόστος μόνο σε μια καμπάνια google ads να είναι 20 ευρώ , και πιστεύουμε ότι καθε λογαριασμός χρειάζεται κατ’ ελάχιστο 3-4 καμπάνιες, αυτό φυσικά εξαρτάται από τον κλάδο της επιχείρησης.

Μπορώ να είμαι πάντα πρώτος στις διαφημίσεις Google

google ads tipoi

Θεωρητικά εάν είχατε απεριόριστο budget θα ήσασταν πάντα πρώτος στις διαφημίσεις για το ή τα Keyword που θα θέτατε. Πρακτικά δεν υπάρχει απεριόριστο budget και οι αναζητήσεις ειναι πάρα πολλές που κανένα budget δεν μπορεί πλήρως να το καλύψει. Επιπροσθέτως εκτός από ορισμένες περιπτώσεις (π.χ ηλεκτρολόγος που θέλει να βγαίνει πρώτος για να παίρνει όλα τα leads απο διακοπές ρεύματος) δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγένετε πάντα πρώτοι αλλά πλέον έχει λογική να βελτιστοποιούμε τον λογαριασμό google ads για μέγιστα αποτελέσματα σύμφωνα με το στόχο όπως για παράδειγμα οι πωλήσεις σε σχέση με το κόστος.

Ποιοι οι τύποι των διαφημίσεων Google Ads

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS - Web-Mate

Οι τύποι των διαφημίσεων με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες είναι οι Search Ads, Standard Shopping ads, Perfomance max, Discovery ads, Display ads και Youtube ads . Αυτοί είναι οι τύποι φυσικά στο κάθε τύπο μπορεί να τεθεί διαφορετικός στόχος ανάλογα με το τι θέλει η επιχείριση να πετύχει με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Δείτε αποτελέσματα Google ads της Web-Mate

Ακολουθούν αποτελέσματα από λογαριασμούς google ads της Webmate, για ευνόητους λόγους αποκρύπτονται τα στοιχεία και τα ονόματα των λογαριασμών. Προσοχή τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια αφού σε έναν κλάδο το χ4 ROAS μπορεί να είναι κερδοφόρο και σε άλλο ζημιογόνο.

google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ