ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS

Η Google, ως η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης, προσφέρει μέσω των Google Ads έναν ισχυρό κανάλι για στοχευμένη διαφήμιση. Μέσα από την πλατφόρμα Google Ads, έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε σε πιθανούς πελάτες τη στιγμή που αυτοί αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε, αυξάνοντας την πιθανότητα μετατροπής τους σε πελάτες σας. Με τα Google Ads, μπορείτε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας σε ευρύ φάσμα πλατφορμών, από την ίδια τη μηχανή αναζήτησης της Google, σε ιστότοπους που συνεργάζονται με τη Google, αλλά και στο YouTube και το Gmail, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ορατότητα στην επιχείρησή σας σε Καβάλα, Κατερίνη, Δράμα και Ξάνθη.

google ads διαφήμιση

Google ads Διαφημίσεις, διαφημίσετε σωστά & έξυπνα

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση ότι οι διαφημίσεις Google αφορούν αποκλειστικά κείμενο με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο πολυδιάστατη. Η Google προσφέρει μια πλούσια ποικιλία τύπων διαφημίσεων, αναδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία της πλατφόρμας. Από διαφημίσεις βασισμένες σε feeds, διαφημίσεις εικόνας, διαφημίσεις που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για ακόμα πιο έξυπνη στοχευμένη προβολή, μέχρι διαφημίσεις video στο YouTube και άλλες τοποθετήσεις, η Google παρέχει πληθώρα επιλογών για την ενίσχυση της online παρουσίας της επιχείρησής σας.

Η διαφήμιση στη google είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο δυνατή διαφήμιση στο κόσμο του digital marketing αφού οι διαφημίσεις προβάλλονται στα μεγαλύτερα websites όπως το google.com, το gmail.com και το youtube.com .

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων στο δίκτυο της Google, ειδικά των Search & Shopping Ads, είναι ότι στοχεύουν χρήστες με συγκεκριμένη πρόθεση αγοράς. Όταν ένας χρήστης αναζητά κάτι στην Google, δείχνει ήδη ενδιαφέρον για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Σε μάρκετινγκ όρους, αυτή η επιθυμία αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία, την οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για τη διαμόρφωση πιο επιτυχημένων και αποδοτικών στρατηγικών διαφήμισης.

Τι θα κερδίσετε από τις διαφημίσεις Google ads

Διαφημιζόμενοι στο google ads μπορείτε να ορίσετε πολύ γρήγορα έναν απο τους παρακάτω στόχους

  • Αύξηση τως κλήσεων προς την επιχείρηση.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το φυσικό κατάστημα.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το website της επιχείρησης.

Αυτοί φυσικά είναι κάποιοι πολύ εύκολοι στόχοι που μπορούν να οριστούν και φυσικά με τη διαφήμιση στο google ads μπορείτε να κερδίσετε και awareness της επιχείρησης. Πλέον ο αλγόριθμος της google έγινε πολύ πιο ανεπτυγμένος και εκτός από τα παραπάνω μπορεί να οριστεί ως στόχος η πώληση ή κάποιο custom event όπως η συμπλήρωση μιας φόρμας. Ορίζοντας τον κατάλληλο στόχο η google ξέρει ακριβώς και πότε να δείξει την κατάλληλη διαφήμιση για να επιτευχθέι ο στόχος που τίθεται.

διαφημίσεις google
ads google

Τι κάνει η Webmate στα Google ads

Με σταθερή παρουσία στο χώρο των Google Ads από το 2015, στη Webmate είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε πρόκληση. Έχουμε εμπειρία σε όλους τους τύπους και μορφές διαφημίσεων που προσφέρει η Google, και έχουμε σχεδιάσει επιτυχημένες καμπάνιες για πάνω από 100 επιχειρήσεις σε Καβάλα, Κατερίνη, Δράμα και Ξάνθη. Επιπλέον, διαθέτουμε πληρωμένα εργαλεία για την ανάλυση του ανταγωνισμού και την επιλογή των ιδανικών keywords, με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων σας. Στη Webmate, εντοπίζουμε την καλύτερη στρατηγική για τις Google διαφημίσεις σας, η οποία, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες digital marketing ενέργειές σας, θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα Google ads

Πόσο κοστίζουν τα Google ads

πόσο κοστίζει το google ads

Στο google ads πληρώνετε σύμφωνα με τα κλικ που έλαβε η διαφήμιση σας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένους τύπους διαφημίσεων του google ads όπως αυτή της παρακολούθησης βίντεο στο youtube. Πρακτικά το ελάχιστο κόστος μόνο σε μια καμπάνια google ads να είναι 20 ευρώ , και πιστεύουμε ότι καθε λογαριασμός χρειάζεται κατ’ ελάχιστο 3-4 καμπάνιες, αυτό φυσικά εξαρτάται από τον κλάδο της επιχείρησης.

Μπορώ να είμαι πάντα πρώτος στις διαφημίσεις Google

google ads tipoi

Θεωρητικά εάν είχατε απεριόριστο budget θα ήσασταν πάντα πρώτος στις διαφημίσεις για το ή τα Keyword που θα θέτατε. Πρακτικά δεν υπάρχει απεριόριστο budget και οι αναζητήσεις ειναι πάρα πολλές που κανένα budget δεν μπορεί πλήρως να το καλύψει. Επιπροσθέτως εκτός από ορισμένες περιπτώσεις (π.χ ηλεκτρολόγος που θέλει να βγαίνει πρώτος για να παίρνει όλα τα leads απο διακοπές ρεύματος) δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγένετε πάντα πρώτοι αλλά πλέον έχει λογική να βελτιστοποιούμε τον λογαριασμό google ads για μέγιστα αποτελέσματα σύμφωνα με το στόχο όπως για παράδειγμα οι πωλήσεις σε σχέση με το κόστος.

Ποιοι οι τύποι των διαφημίσεων Google Ads

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS - Web-Mate

Οι τύποι των διαφημίσεων με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες είναι οι Search Ads, Standard Shopping ads, Perfomance max, Discovery ads, Display ads και Youtube ads . Αυτοί είναι οι τύποι φυσικά στο κάθε τύπο μπορεί να τεθεί διαφορετικός στόχος ανάλογα με το τι θέλει η επιχείριση να πετύχει με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Δείτε αποτελέσματα Google ads της Web-Mate

Παρακάτω, παραθέτουμε αποτελέσματα από λογαριασμούς Google Ads που διαχειρίζεται η Webmate. Για λόγους εμπιστευτικότητας, οι λεπτομέρειες και τα ονόματα των λογαριασμών δεν εμφανίζονται. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα απτά νούμερα δεν παρέχουν πάντα μια πλήρη εικόνα της αποδοτικότητας. Για παράδειγμα, ένα 4x ROAS (Return on Ad Spend) μπορεί να είναι προσοδοφόρο σε έναν τομέα, ενώ σε άλλον μπορεί να μην είναι επαρκές για τη δημιουργία κέρδους

google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ