ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Η Google, ως η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης, παρέχει μέσω των Google Ads έναν ισχυρό κανάλι για στοχευμένη διαφήμιση. Μέσω της πλατφόρμας Google Ads, έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε σε πιθανούς πελάτες τη στιγμή που αυτοί αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε, αυξάνοντας την πιθανότητα να μετατραπούν σε πελάτες σας. Με τα Google Ads, μπορείτε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της μηχανής αναζήτησης της Google, σε ιστότοπους που συνεργάζονται με την Google, αλλά και στο YouTube και το Gmail, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ορατότητα στην επιχείρησή σας.

google ads διαφήμιση

Google ads Διαφημίσεις, διαφημίσετε σωστά & έξυπνα

Αντίθετα, από την κοινή πεποίθηση ότι οι διαφημίσεις στην Google περιορίζονται σε κείμενο με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, η πραγματικότητα είναι πολυδιάστατη. Η Google προσφέρει μια ποικιλία τύπων διαφημίσεων, αναδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία της πλατφόρμας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε διαφημίσεις βασισμένες σε feeds, διαφημίσεις εικόνας, και διαφημίσεις που εκμεταλλεύονται την τεχνητή νοημοσύνη για ακόμα πιο έξυπνη στοχευμένη προβολή. Επιπλέον, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε διαφημίσεις βίντεο στο YouTube και άλλες τοποθετήσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη ορατότητα στην επιχείρησή σας.

Οι διαφημίσεις στη Google αποτελούν πιθανώς την ισχυρότερη διαφημιστική δυνατότητα στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς εμφανίζονται σε κορυφαίες ιστοσελίδες, όπως το google.com, το gmail.com και το youtube.com.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων στο δίκτυο της Google, ιδίως των διαφημίσεων αναζήτησης και αγορών, είναι ότι στοχεύουν χρήστες με συγκεκριμένη πρόθεση αγοράς. Όταν ένας χρήστης αναζητά κάτι στη Google, έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αυτό αντιπροσωπεύει μια πολύτιμη ευκαιρία στον τομέα του μάρκετινγκ, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για τη δημιουργία επιτυχημένων και αποδοτικών στρατηγικών διαφήμισης.

Τι θα κερδίσετε από τις διαφημίσεις Google ads

Διαφημιζόμενοι στο google ads μπορείτε να ορίσετε πολύ γρήγορα έναν απο τους παρακάτω στόχους

  • Αύξηση τως κλήσεων προς την επιχείρηση.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το φυσικό κατάστημα.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας προς το website της επιχείρησης.

Εκτός από αυτούς, μπορείτε να ορίσετε και πιο σύνθετους στόχους, όπως η πώληση προϊόντων ή η εκτέλεση custom events όπως η συμπλήρωση φόρμας. Ο αλγόριθμος της Google έχει εξελιχθεί και μπορεί να προσαρμόσει τις διαφημίσεις σας σύμφωνα με τον στόχο που έχετε ορίσει. Καθορίζοντας τον κατάλληλο στόχο, η Google μπορεί να παρουσιάσει τις διαφημίσεις σας στους χρήστες που είναι πιθανότερο να εκπληρώσουν αυτόν τον στόχο.

διαφημίσεις google
ads google

Τι κάνει η Webmate στα Google ads

Η Webmate έχει εδραιωμένη παρουσία στον τομέα των Google Ads από το 2015 και είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε πρόκληση. Η εμπειρία της σε όλους τους τύπους και τις μορφές διαφημίσεων που προσφέρει η Google της έχει επιτρέψει να σχεδιάσει επιτυχημένες καμπάνιες για πάνω από 100 επιχειρήσεις. Επιπλέον, διαθέτει πληρωμένα εργαλεία για την ανάλυση του ανταγωνισμού και την επιλογή των ιδανικών λέξεων-κλειδιών, με σκοπό τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων σας. Στη Webmate, εξεύρετε την καλύτερη στρατηγική για τις διαφημίσεις σας στο Google, η οποία, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ενέργειες στον ψηφιακό σας μάρκετινγκ, θα οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα Google ads

Πόσο κοστίζουν τα Google ads

πόσο κοστίζει το google ads

Στο google ads πληρώνετε σύμφωνα με τα κλικ που έλαβε η διαφήμιση σας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένους τύπους διαφημίσεων του google ads όπως αυτή της παρακολούθησης βίντεο στο youtube. Πρακτικά το ελάχιστο κόστος μόνο σε μια καμπάνια google ads να είναι 20 ευρώ , και πιστεύουμε ότι καθε λογαριασμός χρειάζεται κατ’ ελάχιστο 3-4 καμπάνιες, αυτό φυσικά εξαρτάται από τον κλάδο της επιχείρησης.

Μπορώ να είμαι πάντα πρώτος στις διαφημίσεις Google

google ads tipoi

Θεωρητικά εάν είχατε απεριόριστο budget θα ήσασταν πάντα πρώτος στις διαφημίσεις για το ή τα Keyword που θα θέτατε. Πρακτικά δεν υπάρχει απεριόριστο budget και οι αναζητήσεις ειναι πάρα πολλές που κανένα budget δεν μπορεί πλήρως να το καλύψει. Επιπροσθέτως εκτός από ορισμένες περιπτώσεις (π.χ ηλεκτρολόγος που θέλει να βγαίνει πρώτος για να παίρνει όλα τα leads απο διακοπές ρεύματος) δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγένετε πάντα πρώτοι αλλά πλέον έχει λογική να βελτιστοποιούμε τον λογαριασμό google ads για μέγιστα αποτελέσματα σύμφωνα με το στόχο όπως για παράδειγμα οι πωλήσεις σε σχέση με το κόστος.

Ποιοι οι τύποι των διαφημίσεων Google Ads

ΔΙΑΦHΜΙΣΗ GOOGLE ADS ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ - Web-Mate

Οι τύποι των διαφημίσεων με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες είναι οι Search Ads, Standard Shopping ads, Perfomance max, Discovery ads, Display ads και Youtube ads . Αυτοί είναι οι τύποι φυσικά στο κάθε τύπο μπορεί να τεθεί διαφορετικός στόχος ανάλογα με το τι θέλει η επιχείριση να πετύχει με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Δείτε αποτελέσματα Google ads της Web-Mate

Παρακάτω, παραθέτουμε αποτελέσματα από λογαριασμούς Google Ads που διαχειρίζεται η Webmate. Για λόγους εμπιστευτικότητας, οι λεπτομέρειες και τα ονόματα των λογαριασμών δεν εμφανίζονται. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα απτά νούμερα δεν παρέχουν πάντα μια πλήρη εικόνα της αποδοτικότητας. Για παράδειγμα, ένα 4x ROAS (Return on Ad Spend) μπορεί να είναι προσοδοφόρο σε έναν τομέα, ενώ σε άλλον μπορεί να μην είναι επαρκές για τη δημιουργία κέρδους

google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα
google ads αποτελέσματα

Καβάλα

Η Καβάλα, μία πανέμορφη πόλη του βορειοανατολικού τμήματος της Ελλάδας, είναι γνωστή για τον ιστορικό της πλούτο, τις εξαιρετικές παραλίες και τον πολιτισμό της. Περπατώντας στα στενά της δρομάκια, ο επισκέπτης συναντά παλιά νεοκλασικά κτίρια, ενώ η μαγευτική θέα του Αιγαίου πελάγους από το κάστρο της πόλης είναι αξέχαστη. Η Καβάλα, με τις γνωστές “Καμάρες”, ένα αρχαίο υδραγωγείο που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης, συνδυάζει το αρχαίο με το σύγχρονο, καθιστώντας την έναν ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν μία πραγματική ελληνική εμπειρία.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ