ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η WebMate έχει μια επιτυχημένη πορεία κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων τα τελευταία 10 χρόνια. Έχετε δημιουργήσει πάνω από 200 e-shop, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων με μεγάλο αριθμό προϊόντων, και έχετε αποδείξει την ικανότητά σας στην ανακατασκευή από διάφορα CMS προς το WooCommerce, που θεωρείται κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η εξαιρετική υπηρεσία σας δεν περιορίζεται από γεωγραφικά κριτήρια, καθώς οι πελάτες σας είναι διάσπαρτοι σε όλη την Ελλάδα και ακόμα και στο εξωτερικό.

κατασκευή eshop

Δημιουργία E-shop με έμφαση στην λειτουργικότητα

Στη Webmate, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εύκολων στη χρήση e-shop, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης στους χρήστες μας και βοηθώντας τους να εντοπίσουν γρήγορα τα προϊόντα που αναζητούν. Κατασκευάζουμε τα e-shop μας με προσεκτική κατηγοριοποίηση και σωστά φίλτρα, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν εύκολα ό,τι ψάχνουν.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, βελτιστοποιώντας κάθε e-shop μας για απόλυτη απόδοση. Χρησιμοποιούμε το WooCommerce και δημιουργούμε προσαρμοσμένα θέματα για να διασφαλίσουμε ότι φορτώνονται μόνο τα απαραίτητα αρχεία και κώδικας, επιτρέποντας ταχεία ανταπόκριση της ιστοσελίδας. Παρέχουμε επίσης hosting σε litespeed servers, τα οποία προσφέρουν σημαντική αύξηση της ταχύτητας σε σχέση με τους συνηθισμένους apache ή nginx servers. Τέλος, βελτιστοποιούμε τις εικόνες και τις παρουσιάζουμε με νέες τεχνολογίες όπως η webp για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Στον τομέα της ποιότητας, δεν κάνουμε καμία συμβιβαστική προσέγγιση. Κατανοούμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μέσω ανάλυσης και έρευνας στον κλάδο του, προτείνοντας τις βέλτιστες και πιο αποδοτικές λύσεις. Επίσης, διερευνούμε τους ανταγωνιστές του πελάτη μας για να προτείνουμε διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα τον βοηθήσουν να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Συνεχής υποστήριξη του eshop

Στη Webmate, η βάση ενός επιτυχημένου e-shop είναι η εύκολη πλοήγηση, η αποτελεσματική κατηγοριοποίηση και τα γρήγορα φίλτρα. Βελτιστοποιούμε την ταχύτητα με custom themes και litespeed hosting, ενώ βελτιώνουμε την εμπειρία με την προβολή των εικόνων σε νέες τεχνολογίες όπως το webp. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, ακούμε τις ανάγκες σας και εξελίσσουμε συνεχώς το e-shop σας.

δημιουργία eshop
erp eshop διασύνδεση

Διασύνδεση του eshop με erp και επιπλέον λειτουργίες

Η Webmate έχει εκτελέσει πολλές προσαρμογές και διασυνδέσεις για τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδέσεων με ERP συστήματα και APIs όπως πλατφόρμες email marketing. Με εμπειρία σε πάνω από 100 διασυνδέσεις ERP και διάφορες προηγμένες λειτουργίες όπως custom blocks, προσαρμογές στους τρόπους πληρωμής και αποστολής, δημιουργία πακέτων προϊόντων και δημιουργία custom XML αρχείων, μπορούμε να υποστηρίξουμε και να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας, ανεξάρτητα από το ποια λειτουργία ή διασύνδεση χρειάζονται.

Πως υπολογίζεται το κόστος της δημιουργίας ενός eShop;

eshop κατερίνη καβάλα Δράμα

Το πρώτο και βασικότερο που καθορίζει το κόστος της κατασκευής ενός eshop είναι οι απαιτήσεις του πελάτη. Αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με διασυνδέσεις, custom λειτουργίες, εισαγωγή ή δημιουργία περιεχομένου, την σχεδίαση ή την προσαρμογή του θέματος και γενικότερα το πόσες ώρες κατασκευής θα χρειαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Είναι το woocommerce κατάλληλος για μεγάλα eshop;

woocommerce eshop

Χρησιμοποιούμε το woocommerce σε όλα μας τα project εδώ και 10 χρόνια και σε eshop ακόμα και με 80000 προϊόντα δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει τη διαφορά κυρίως είναι το πως έχει κατασκευαστεί το theme του eshop καθώς και ο σερβερ του eshop. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο πιο δυνατό σερβερ χρειάζεται ένα eshop. Οι απαιτήσεις δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πλήθος των προϊόντων αλλά κυρίως με τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται ένα. ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί να κατασκευάσω eshop με το woocommerce;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Web-Mate

Κατασκευάζουμε eshop με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e έτσι ώστε να προσφέρουμε την υπηρεσία της κατασκευής ενός eshop με τις προδιαγραφές που θέλουμε σε μια προσιτή τιμή. Ακόμη δουλεύοντας με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e μπορούμε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι πελάτες μας σε χαμηλή τιμή. Τέλος θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώσουν καλά με τη συνεργασία μας να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς οποιαδήποτε διαμάχη να μεταβούν και να βρουν έναν άλλο συνεργάτη.

Να κατασκευάσω B2B eshop;

b2b eshop

Η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά ναι. Η πλήρης απάντηση είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν την λύση B2B online αφού μπορούν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χονδρικής αλλά και να δώσουν στους πελάτες τους συνεχώς ενημέρωση για τις τιμές των προϊόντων τους.

Παραδείγματα Κατασκευή E-shop από τη Web-mate

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο απο τα e-shop που κατασκεύασε η Webmate. Όλα τα e-shop παρακάτω είναι φτιαγμένα με custom woocommerce theme.

Κατερίνη

Η Κατερίνη είναι μια πόλη στη Μακεδονία, και η έδρα του δήμου Κατερίνης και η πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στην Κεντρική Μακεδονία. Βάσει της απογραφής του 2021, η πόλη έχει πληθυσμό 59.189 κατοίκους. Βρίσκεται σε υψηλό σημείο του Πιερικού όρους, ανάμεσα στα Πιερία Όρη και τον Θερμαϊκό κόλπο, σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 14 έως 45 μέτρα. Απέχει 71 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί ευεργετικό για την ανάπτυξη της Κατερίνης τα τελευταία χρόνια.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ