ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Search engine Optimization

Η αρχή γίνεται με το Onsite Optimization & Content Analysis.  Σε συνεργασία με εσάς, συλλέγουμε και διορθώνουμε τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας, ούτως ώστε να καταστεί φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, και φυσικά σας παρέχουμε οδηγίες για το μελλοντικό περιεχόμενό της, καθώς και διορθώσεις στο ήδη υπάρχον.

Έπειτα διεξάγουμε το Keyword Research το οποίο πρέπει να γίνει σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας για να επιλέξουμε  μαζί τα κατάλληλα Keywords για να γίνει σωστή η προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Ακόμη σας γίνετε πρόταση εφόσον το site σας περιέχει διαφημίσεις για το που μπορούν να τοποθετηθούν αυτές για να είναι πιο αποτελεσματικές αλλά και να μην επηρεάζουν την προώθηση του site σας.

Έπειτα  προχωράμε στο Offsite SEO, το οποίο περιλαμβάνει ενέργειες Link building (προσέλκυση συνδέσμων, φιλικών προς το website σας, από authority websites).  Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι ανάλογες με τους στόχους που ορίσαμε στη δεύτερη φάση καθώς το πλήθος των συνδέσμων  εξαρτάται και από την ανταγωνιστικότητα των λέξεων κλειδιών που ορίσαμε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Search Engine Optimization (SEO) είμαστε δίπλα σας, παρακολουθώντας και αποτρέποντας σφάλματα σε επίπεδο περιεχομένου.

Στη web-mate έχουμε τρομερή εμπειρία στο κομμάτι της προώθησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης και σας προτείνουμε να πραγματοποιηθεί στη σωστή τιμή και ύστερα από μια αποτελεσματική συνάντηση που θα έχουμε μαζί σας για να κρίνεται εσείς εάν σας χρειάζεται πραγματικά καθώς πολλές φορές μια adword campaing να είναι αποδοτικότερη και λιγότερο δαπανηρή για την επιχείρησή σας. Θυμηθείτε η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή , το σωστό seo είναι η συνέχεια.

Το πακέτο μας για Seo Περιέχει περιληπτικά τα παρακάτω:

  1. Κατοχύρωση του σωστή domain name (εάν δεν υπάρχει).
  2. Ανάλυση της δομής της ιστοσελίδας.
  3. Ανάλυση για τα κατάλληλα Keyowords
  4. Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  5. Χτίσιμο συνδέσμων .
  6. Υπηρεσίες adwords και analytics.
  7. Δημιουργία της facebook page και twitter page.
  8. Διάρκεια υπηρεσιών 12 μήνες.
Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντική καθώς μέσω αυτή βοηθάτε το site σας που είναι το εργαλείο για διαφήμιση να πετύχει τον στόχο του. Μια λάθος προώθηση της ιστοσελίδας σας μπορεί να έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σας γι αυτό σας προτρέπουμε να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή την εταιρεία που θα την πραγματοποιήσει.

 

 

 

Back to Top