ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Στη WebMate έχουμε κατασκευάσει τα τελευταία 10 χρόνια πάνω από 200 ηλεκτρονικά καταστήματα. Έχουμε κατασκευάσει eshop με πολλές χιλιάδες προϊόντα και έχουμε προχωρήσει σε ανακατασκευές από διάφορα cms προς woocommerce αφού το θερωρούμε το κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση σε Καβάλα, Δράμα, Κατερίνη και Ξάνθη. Οι πελάτες μας στη δημιουργία e-shop βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και η παρεχόμενη υπηρεσία μας δεν περιορίζεται απο γεωγραφικά κρητήρια.

κατασκευή eshop

Δημιουργία E-shop με έμφαση στην λειτουργικότητα

Στη Webmate πιστεύουμε ότι η βάση στη δημιουργία ενός e-shop είναι η εύκολη πλοήγηση του χρήστη , και η διευκόληνση του στο να βρεί εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητεί. Στην κατασκευή ενός eshop επενδύουμε πολύ στη σωστή κατηγοριοποίηση του και στο να έχει σωστά φίλτρα και όχι μόνο κατηγορίες.

Ένας σημαντικός τομέας της σωστής λειτουργικότητας είναι η ταχύτητα, και προσπαθούμε όλα τα eshop μας να είναι πλήρως βελτιστοποιημένα από άποψη ταχύτητας. Σε αυτή τη κατεύθυνση επιδιώκουμε να κατασκευάζουμε e-shop με βάση το woocommerce και δημιουργώντας custom themes γι αυτά έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη ταχύτητα αφού “φορτόνονται” μονο τα κομμάτια κώδικα και τα αρχεία που χρειάζονται. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που προσφέρουμε στη webmate είναι το hosting που προσφέρουμε σε eshop & ιστοσελίδες και αφορά hosting σε litespeed servers οι οποίοι έχου μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα σε σχέση με apache ή nginx servers. Τέλος η βελτιστοποίηση των εικόνων και η προβολή τους σε νέας γενιάς τεχνολογίες όπως η webp είναι ακόμα μια υπηρεσία που παρέχουμε σε όλα μας τα eshop.

Στη κατασκευή eshop προσπαθούμε να μην κάνουμε εκπτώσεις στη ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και αυτό γιατί ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι τεράστιος. Προσπαθούμε εξαρχής με την ανάλυση απαιτήσεων να δούμε τις ανάγκες και τα θέλω του πελάτη μας και με την έρευνα που κάνουμε στον κλάδο που δραστηριοποιείται να προτείνουμε την καλύτερη και αποδοτικότερη λύση γι’ αυτόν. Σημαντικό κομμάτι είναι επίσης η ανάλυση και των ανταγωνιστών του πελάτη μας αφού με βάση αυτή θα του προτείνουμε τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχουμε στο οπτικό κομμάτι αλλά και στο λειτουργικό για να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Συνεχής υποστήριξη του eshop

Για εμάς η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν τελειώνει ποτέ. Πράγματι πρέπει να υπάρχει κάποιο παραδοτέο σε συμφωνηθέντες χρόνους αλλά η ανάπτυξη του πρέπει να είναι συνεχής αφού ο ανταγωνισμός είναι συνεχής και βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε από την πλευρά μας είναι ότι αναθέτοντας την κατασκευή του eshop στην εταιρεία μας εκτός από την συνέπεια στην κατασκευή του θα είμαστε και ένας άξιος συνεργάτης και στη μετέπειτα προσπάθεια σας , υλοποιώντας και εξελίσσοντας συνεχώς το eshop σας.

δημιουργία eshop
erp eshop διασύνδεση

Διασύνδεση του eshop με erp και επιπλέον λειτουργίες

Η Webmate μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη της ακόμα και εάν αυτή είναι η διασύνδεση του με κάποιο erp ή με κάποιο api (όπως μια email marketing platfrorm). Στη Webmate έχουμε πραγματοποιήσει 100άδες διασυνδέσεις με erp αλλά ακόμα και διασυνδέσεις μεταξύ eshop και μπορούμε να ικανοποιήσουμε το μεγαλύτερο εύρος των απαιτήσεων των πελατών μας σε Καβάλα, Δράμα, Κατερίνη και Ξάνθη. Μέσα στα χρόνια σαν εταιρεία έχουμε κατασκευάσει και έχουμε αναπτύξει για πελάτες μας πολλές λειτουργίες πέρα των συνηθισμένων όπως custom blocks , διαφοροποιήσεις στους τρόπους πληρωμής και αποστολής, δημιουργία πακέτων προϊόντων σαν προϊόντική οντότητα και δημιουργία custom xml αρχείων.

Πως υπολογίζεται το κόστος της δημιουργίας ενός eShop;

eshop κατερίνη καβάλα Δράμα

Το πρώτο και βασικότερο που καθορίζει το κόστος της κατασκευής ενός eshop είναι οι απαιτήσεις του πελάτη. Αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με διασυνδέσεις, custom λειτουργίες, εισαγωγή ή δημιουργία περιεχομένου, την σχεδίαση ή την προσαρμογή του θέματος και γενικότερα το πόσες ώρες κατασκευής θα χρειαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Είναι το woocommerce κατάλληλος για μεγάλα eshop;

woocommerce eshop

Χρησιμοποιούμε το woocommerce σε όλα μας τα project εδώ και 10 χρόνια και σε eshop ακόμα και με 80000 προϊόντα δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει τη διαφορά κυρίως είναι το πως έχει κατασκευαστεί το theme του eshop καθώς και ο σερβερ του eshop. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο πιο δυνατό σερβερ χρειάζεται ένα eshop. Οι απαιτήσεις δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πλήθος των προϊόντων αλλά κυρίως με τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται ένα. ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί να κατασκευάσω eshop με το woocommerce;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP - Web-Mate

Κατασκευάζουμε eshop με το woocommerce έτσι ώστε να προσφέρουμε την υπηρεσία της κατασκευής ενός eshop με τις προδιαγραφές που θέλουμε σε μια προσιτή τιμή. Ακόμη δουλεύοντας με το woocommerce μπορούμε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι πελάτες μας σε χαμηλή τιμή. Τέλος θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώσουν καλά με τη συνεργασία μας να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς οποιαδήποτε διαμάχη να μεταβούν και να βρουν έναν άλλο συνεργάτη.

Να κατασκευάσω B2B eshop;

b2b eshop

Η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά ναι. Η πλήρης απάντηση είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν την λύση B2B online αφού μπορούν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χονδρικής αλλά και να δώσουν στους πελάτες τους συνεχώς ενημέρωση για τις τιμές των προϊόντων τους.

Παραδείγματα Κατασκευή E-shop από τη Web-mate

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο απο τα e-shop που κατασκεύασε η Webmate. Όλα τα e-shop παρακάτω είναι φτιαγμένα με custom woocommerce theme.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δωρεάν EBOOK από τη Web-Mate για το Τοπικό Μάρκετινγκ