ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Στην WebMate, τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε δημιουργήσει πάνω από 200 διαδικτυακά καταστήματα. Έχουμε αναπτύξει ηλεκτρονικά καταστήματα που περιλαμβάνουν χιλιάδες προϊόντα και έχουμε πραγματοποιήσει μετατροπές από διάφορα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου προς το WooCommerce, καθώς το θεωρούμε το κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεσαία επιχείρηση στην περιοχή της Δράμας στην Ελλάδα. Οι πελάτες μας που χρειάζονται δημιουργία eshop βρίσκονται σε όλη την περιοχή της Δράμας, καθώς και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η παρεχόμενη υπηρεσία μας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας και δεν περιορίζεται από γεωγραφικά κριτήρια.

κατασκευή eshop

Δημιουργία E-shop με έμφαση στην λειτουργικότητα

Στην Webmate, δίνουμε μεγάλη σημασία στη δημιουργία ενός εύχρηστου e-shop που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούν με ευκολία και να βρίσκουν γρήγορα τα προϊόντα που αναζητούν. Στη διαδικασία κατασκευής ενός e-shop, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή κατηγοριοποίηση των προϊόντων και στην προσθήκη αποτελεσματικών φίλτρων, πέραν των απλών κατηγοριών.

Ένας από τους κρίσιμους παράγοντες για την επιτυχία του e-shop είναι η ταχύτητα του. Γι’ αυτό τον λόγο, προσπαθούμε να βελτιστοποιούμε πλήρως την απόδοση του e-shop μέσω του WooCommerce, δημιουργώντας προσαρμοσμένα θέματα (custom themes) που επιτρέπουν την φόρτωση μόνο των απαραίτητων κομματιών κώδικα και αρχείων. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσία φιλοξενίας (hosting) για τα e-shop και τις ιστοσελίδες μας σε servers τεχνολογίας LiteSpeed, οι οποίοι προσφέρουν αξιοσημείωτη βελτίωση της ταχύτητας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς servers όπως το Apache ή το Nginx. Επίσης, προβαίνουμε στη βελτιστοποίηση των εικόνων και χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες όπως το WebP για την εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης της ιστοσελίδας.

Στην κατασκευή του e-shop, δεν επιδιώκουμε να κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα της υπηρεσίας μας. Αντίθετα, ακολουθούμε μια διεξοδική διαδικασία ανάλυσης των αναγκών των πελατών μας, καθώς και της ανταγωνιστικής αγοράς, προκειμένου να προτείνουμε τις πλέον αποδοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις. Κατανοούμε τις ξεχωριστές ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη και εφαρμόζουμε προσαρμοσμένες στρατηγικές για να εξασφαλίσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους.

Συνεχής υποστήριξη του eshop

Κατανοούμε πλήρως τη σημασία της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο ανταγωνισμός στον χώρο του e-commerce είναι έντονος και η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς. Είναι σημαντικό να κατανοούμε ότι η κατασκευή ενός e-shop αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα και όχι το τέλος του ταξιδιού.

Στην Webmate, δεσμευόμαστε να είμαστε συνεργάτες σας όχι μόνο κατά την διαδικασία κατασκευής του e-shop αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίζουμε και να συνεργαζόμαστε μαζί σας για την συνεχή βελτίωση του e-shop σας. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, την προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών σας, καθώς και την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών που θα βοηθήσουν το e-shop σας να παραμένει ανταγωνιστικό.

Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς όχι μόνο για τη δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας e-shop, αλλά και για την μακροχρόνια επιτυχία και ανάπτυξή του. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι και να βοηθήσουμε το e-shop σας να παραμένει ενημερωμένο και ανταγωνιστικό στην αγορά.

δημιουργία eshop
erp eshop διασύνδεση

Διασύνδεση του eshop με erp και επιπλέον λειτουργίες

Η Webmate είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε απαίτηση των πελατών της, συμπεριλαμβανομένης της διασύνδεσης με ERP συστήματα και APIs όπως πλατφόρμες email marketing. Έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες τέτοιες διασυνδέσεις και μπορούμε να προσαρμόσουμε το e-shop σας στις ακριβείς ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες λειτουργίες και να εξελίξουμε το e-shop σας συνεχώς, προσφέροντας περισσότερα από τις συνηθισμένες λειτουργίες όπως custom blocks, διαφοροποιήσεις στους τρόπους πληρωμής και αποστολής, δημιουργία πακέτων προϊόντων και custom XML αρχείων.

Πως υπολογίζεται το κόστος της δημιουργίας ενός eShop;

eshop κατερίνη καβάλα Δράμα

Το πρώτο και βασικότερο που καθορίζει το κόστος της κατασκευής ενός eshop είναι οι απαιτήσεις του πελάτη. Αυτές μπορεί να έχουν να κάνουν με διασυνδέσεις, custom λειτουργίες, εισαγωγή ή δημιουργία περιεχομένου, την σχεδίαση ή την προσαρμογή του θέματος και γενικότερα το πόσες ώρες κατασκευής θα χρειαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Είναι το woocommerce κατάλληλος για μεγάλα eshop;

woocommerce eshop

Χρησιμοποιούμε το woocommerce σε όλα μας τα project εδώ και 10 χρόνια και σε eshop ακόμα και με 80000 προϊόντα δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αυτό που κάνει τη διαφορά κυρίως είναι το πως έχει κατασκευαστεί το theme του eshop καθώς και ο σερβερ του eshop. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο πιο δυνατό σερβερ χρειάζεται ένα eshop. Οι απαιτήσεις δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το πλήθος των προϊόντων αλλά κυρίως με τον αριθμό των χρηστών που επισκέπτονται ένα. ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί να κατασκευάσω eshop με το woocommerce;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ - Web-Mate

Κατασκευάζουμε eshop με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e έτσι ώστε να προσφέρουμε την υπηρεσία της κατασκευής ενός eshop με τις προδιαγραφές που θέλουμε σε μια προσιτή τιμή. Ακόμη δουλεύοντας με το u003ca href=u0022https://woocommerce.com/u0022u003ewoocommerceu003c/au003e μπορούμε να προσφέρουμε νέα χαρακτηριστικά που ζητάνε οι πελάτες μας σε χαμηλή τιμή. Τέλος θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώσουν καλά με τη συνεργασία μας να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς οποιαδήποτε διαμάχη να μεταβούν και να βρουν έναν άλλο συνεργάτη.

Να κατασκευάσω B2B eshop;

b2b eshop

Η γρήγορη απάντηση είναι φυσικά ναι. Η πλήρης απάντηση είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν την λύση B2B online αφού μπορούν και να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χονδρικής αλλά και να δώσουν στους πελάτες τους συνεχώς ενημέρωση για τις τιμές των προϊόντων τους.

Παραδείγματα Κατασκευή E-shop από τη Web-mate

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο απο τα e-shop που κατασκεύασε η Webmate. Όλα τα e-shop παρακάτω είναι φτιαγμένα με custom woocommerce theme.

Δράμα

Η Δράμα είναι μια πόλη στη Μακεδονία, και η έδρα του δήμου Δράμας και η πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Βάσει της απογραφής του 2021, η πόλη έχει πληθυσμό που ξεπερνά τους 50.000 κατοίκους. Βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Αγγίτη, ανάμεσα στα όρη Μενοίκιο και Φαλακρό. Απέχει περίπου 150 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που έχει συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική της ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κατι μοναδικό

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ