ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤO GOOGLE PLACES

Το να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας/ εταιρεία σας στο google places είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη δουλεία που ο καθένας μπορεί να το κάνει.

Καταρχάς θα χρειαστείτε ένα έγκυρο gmail account . Πηγένεται στο www.google.com και κάντε click στο “Gmail” link στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης.

Αφού πραγματοποιήσετε εύκολα αυτή τη διαδικασία θα είστε ήδη συνδεδεμένοι στο google account σας. Πατήστε πάνω στην επιλογή χάρτες που πιθανών θα εμφανιστεί αφού πατήσετε κλικ στα τετραγονάκια στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Αφού μπείτε στους χάρτες θα δείτε την επιλογή διαβάστε περισσότερα που βρίσκεται ύστερα από κείμενο για να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας. Έπειτα πατήστε το εικονίδιο των εργαλείων / ρυθμίσεων και πατήστε προσθήκη καταχώρησης.

Συμπληρώστε της λεπτομέρειες της εταιρείας σας, όπως όνομα, τηλέφωνο, email, website, περιγραφή κτλ. Αφού το κάνετε αυτό προσθέστε ώρες λειτουργίας της επιχείρησης , φωτογραφίες, video κτλ.

Μόλις πατήσετε αποθήκευση θα σας δοθούν δυο επιλογές είτε να κάνετε επαλήθευση μέσω τηλεφώνου είτε μέσω αποστολής με ταχυδρομείο. Εάν επιλέξετε με τηλέφωνο τότε αμέσως θα χτυπήσει το δηλωθέν τηλέφωνο και θα σας δωθεί ένα pin που πρέπει να καταχωρήσετε . Στην περίπτωση της αλληλογραφίας αυτή θα φτάσει σε 2 εβδομάδες.

Μόλις έχετε στα χέρια σας το pin απλά καταχωρήστε το και είστε έτιμοι!!!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με την web-mate.

Δημοσιεύθηκε στις Δεκέμβριος 15, 2013 in informative, Places

Μοιραστείτε το άρθρο

About the Author

Back to Top