fbpx

Social Media Διαχείριση

Τοποθετήσετε την καμπάνια κοινωνικών μέσων σας για τη μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης

ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ

Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πόσες επιχειρήσεις αξιοποιούν πραγματικά αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων για να να προσελκύσουν και να διατηρήσουν πελάτες; Πόσες πραγματικά βελτιώνουν την εικόνα τους; Αφήστε τη δουλειά στους ειδικούς!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΣΑΣ

Στοχεύοντας το σωστό κοινό με πληρωμένες διαφημίσεις και οργανικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Online Optimism αυξάνει το ενδιαφέρον σας με άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μόλις μπορείτε να προσεγγίσετε το κοινό σας απευθείας στα κοινωνικά μέσα, έχετε μια πολύτιμη γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες σας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε άμεσα αναρτήσεις σχετικά με εταιρικά νέα, προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες και τα πιο πρόσφατα κομμάτια μάρκετινγκ περιεχομένου με τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας. Μέσα από τα social media μπορείτε να ενημερώσετε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας για νέες υπηρεσίες σας και προϊόντα.

Αποδεδειγμένη πολυετής εμπειρία στη Διαχείριση και τη Διαφήμιση Social media

Η ομάδα SOCIAL MEDIA MANAGEMENT της WEB-MATE έχει πολυετή εμπειρία που εργάζεται σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων υγειονομικής περίθαλψης, φιλοξενίας, λιανικής και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούμε μια διεξοδική διαδικασία ενσωμάτωσης για να μάθουμε όλα τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τα κοινωνικά μέσα εκ μέρους σας με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία αναρτήσεων, διαφημίσεων, giveaways και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η εταιρεία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
%
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
%

Μην περιμένεις να σε προσπεράσει η εποχή σου. Μείνε πρωτοπόρος πάντα με σωστή και στοχευμένη διαφήμιση για αύξηση του κοινού και των πελατών σου

- VLAGKAS DIMITRIOS , OWNER WEB-MATE

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
%
ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
%
ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ
%

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Ως διαχειριστές κοινωνικών μέσων, δεν ασχολούμαστε μόνο άμεσα με το διαδικτυακό σας πρόσωπο, αλλά και με τους πελάτες που αλληλεπιδρούν με αυτό το πρόσωπο. Παρακολουθούμε την επωνυμία σας για να βεβαιωθούμε ότι αντιμετωπίζουμε σχόλια και αλληλεπιδράσεις που συμβαίνουν σε διάφορες πλατφόρμες. Χρησιμοποιούμε μια προσαρμοσμένη, ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη δημιουργία της επωνυμίας σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και κυρίως υπηρεσίες φωτογράφισης social media σε Καβάλα, Δράμα , Σερρες, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.


ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ


PROJECT ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ WEB-MATE

ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ


WORDPRESS SHOPS & WEBSITES ΑΠΟ ΤΗ WEB-MATE

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

Για να πετύχουν οι εκστρατείες κοινωνικών μέσων, απαιτούν μια μακροπρόθεσμη διαδικασία που είναι καλά μελετημένη. Σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη των κοινωνικών μέσων ως αυθόρμητης αντίδρασης σε καθημερινές εκδηλώσεις, κάθε ανάρτηση επιμελείται και έχει συγκεκριμένο σκοπό σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για τους στόχους της επιχείρησής σας.

Στην WEB-MATE, υπερηφανευόμαστε για την έρευνα και την προετοιμασία που πραγματοποιείται σε κάθε εκστρατεία κοινωνικών μέσων. Η ομάδα κοινωνικών μέσων μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενσωμάτωσης για να κατανοήσει τη φωνή και τον τόνο της εταιρείας που εκπροσωπούμε. Μελετάμε τα διαδικτυακά σας πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπού σας, αναφορές ειδήσεων, συνεντεύξεις και προηγούμενες κοινωνικές αναρτήσεις, για να δημιουργήσουμε έναν χάρτη πορείας για τον τρόπο αλληλεπίδρασης με πελάτες εκ μέρους σας. Μόλις κατανοήσουμε τη φωνή της εταιρείας σας, σχεδιάζουμε αναρτήσεις κοινωνικών μέσων για κάθε πλατφόρμα στο σχέδιό σας, με γραπτό αντίγραφο, εικόνες, βίντεο και οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε. Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από τα κατάλληλα hashtag, όταν χρειάζεται και κοινοποιούνται στις βέλτιστες ώρες για τις αντίστοιχες πλατφόρμες τους. Για εμάς, η διαχείριση της κοινωνικής εκστρατείας είναι μια ολιστική διαδικασία που ξεπερνά πολύ περισσότερο από αυτό που μια τυπική εταιρεία είναι πρόθυμη να προσφέρει.

διαχείριση social media
διαχείριση social media

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Για να έχει καλή απόδοση, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων απαιτεί περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε τακτική βάση. Η ομάδα των κοινωνικών μέσων μας παντρεύεται επιδέξια κειμενογραφία με εικόνες και βίντεο στις αναρτήσεις που παράγουμε για τους πελάτες μας. Επιπλέον, το τμήμα SOCIAL MEDIA MANAGEMENT της WEB-MATE συνεργάζεται με τα τμήματα γραφιστικής και μάρκετινγκ για να σχεδιάσει, να παράγει και να βελτιστοποιήσει προσαρμοσμένα γραφικά, βίντεο, κινούμενα σχέδια, γραφήματα και άλλα που μπορούν να κοινοποιηθούν στα κοινωνικά μέσα.

Το κοινό δεν θέλει να δει τις ίδιες παλιές αναρτήσεις ξανά και ξανά, γι 'αυτό η συχνή δημιουργία περιεχομένου είναι απαραίτητη στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Δουλεύουμε δίπλα-δίπλα με τους πελάτες μας για να προσδιορίσουμε ποιο περιεχόμενο είναι καλύτερο για τις επιχειρήσεις τους. Συχνά, απαιτείται μια ποικιλία κομματιών περιεχομένου σε διαφορετικές πλατφόρμες για τη μετάδοση ενός μόνο μηνύματος. Για παράδειγμα, μερικές από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες χρησιμοποιούν φωτογραφίες, ιστολόγια και βίντεο στο Facebook, το Twitter και το Instagram για να προσεγγίσουν το κοινό πολλές φορές οπουδήποτε και όποτε μπορεί να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Κανένα θέμα δεν είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας να αντιμετωπίσει. Οι συγγραφείς, οι φωτογράφοι, οι βιντεογράφοι και οι σχεδιαστές μας έχουν γίνει όλοι de facto εμπειρογνώμονες σε βιομηχανίες, από την υγειονομική περίθαλψη έως τις πωλήσεις αυτοκινήτων μέσω των εκτεταμένων εκστρατειών δημιουργίας περιεχομένου. Πηγαίνουμε πάνω και πέρα ​​για να παράγουμε ακριβές, αποτελεσματικό περιεχόμενο για λογαριασμό σας

ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς αναρτήσεις κάποιων εταιρειών εμφανίζονται πολύ πιο συχνά από άλλες; Μία από τις πιο διαδεδομένες και αποτελεσματικές μορφές περιεχομένου κοινωνικών μέσων σε διαφορετικές πλατφόρμες είναι οι πληρωμένες διαφημίσεις στα social media. Η πληρωμένη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να τα βάζουν μπροστά στο κοινό που είναι πιο πιθανό να τα αγοράσουν.

Χρησιμοποιώντας το εκτεταμένο σύνολο εργαλείων λογισμικού και πολυετούς εμπειρίας, η WEB-MATE μπορεί να δημιουργήσει διαφημίσεις και να τις προωθήσει σε δημογραφικά στοιχεία που στοχεύουν σκόπιμα για τις καμπάνιες των πελατών μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα πληρωμένο μάρκετινγκ για την προώθηση οργανικών αναρτήσεων και την αύξηση της προσέγγισής τους. Οι πληρωμένες κοινωνικές διαφημίσεις χρησιμοποιούνται για την αύξηση της ευαισθητοποίησης, της αφοσίωσης και των μετατροπών σε όλους τους κλάδους και τους τομείς. Όταν γίνεται σωστά από τους έμπειρους επαγγελματίες μας, οι πληρωμένες διαφημίσεις ταιριάζουν απρόσκοπτα στη ροή κοινωνικών μέσων ενός χρήστη, κάτι που τους δίνει μια φυσική εμφάνιση. Κάθε πληρωμένη διαφήμιση είναι ειδικά προσαρμοσμένη σε ένα κοινό που μπορούμε να αναγνωρίσουμε σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Μέσω του Facebook, για παράδειγμα, μπορούμε να στείλουμε διαφορετικές διαφημίσεις για την ίδια επιχείρηση σε διάφορες ομάδες με βάση την ηλικία, το φύλο, το εισόδημα, την εκπαίδευση και πολλά άλλα. Με την τελειοποίηση αυτής της στόχευσης, αυξάνουμε τις πιθανότητες να μετατρέψουμε αυτά τα είδη κοινού σε πελάτες που πληρώνουν

Διαχείριση Social Media
Please enter your name.
Please enter a message.
Back to Top