κατασκευή Ιστοσελίδων, διαφήμιση ιστοσελίδων και προώθηση μέσω facebook

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας και το e-shop σας να είναι όμορφα και ταυτόχρονα λειτουργικά δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στη  Web-Mate δεν δημιουργούμε απλά όμορφες αισθητικά ιστοσελίδες αλλά λύσεις για την επιχείρηση σας που θα αποφέρουν κέρδος. Κάθε ιστοσελίδα ή e-shop  έχουν διαφορετικό στόχο και σκοπό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον  πετύχετε. Με αποτελεσματική διαφήμιση στα social media και προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Google η επιτυχία σας στο web είναι σίγουρη. Κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί και επικοινωνήστε μαζί μας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας, Eshop

Στη Web-mate κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και e-shop με όλες τις σύγχρονες τεχνικές, έτσι ώστε να φαίνονται σωστά σε όλες τις συσκευές (responsive design) και η ταχύτητα τους να είναι βέλτιστη. Σαν Cms χρησιμοποιούμε το wordpress το οποίο μας επιτρέπει να δώσουμε όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε στην ιστοσελίδα σας. Δημιουργώντας την ιστοσελίδα σας έχουμε πάντα στο μυαλό μας να κατασκευαστεί σωστά έτσι ώστε η προώθηση της αργότερα να γίνει εύκολα. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε όμορφες σωστά δομημένες ιστοσελίδες.

Διαφήμιση στα social media

Διαφήμιση Facebook & Instagram

Η διαφήμιση στα social media έχει γίνει πλέον ένα must για όλες τις επιχειρήσεις. Στη Web-mate αναλαμβάνουμε είτε τη διαχείριση των social media της επιχείρησης σας έτσι ώστε να αυξηθεί η οργανική απήχηση αυτής, είτε τη διαφήμιση σε facebook και instagram δημιουργώντας τα κατάλληλα δημιουργικά (video και εικόνες) και στοχεύοντας το κατάλληλο κοινό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σπαταλάτε το budget σας αναίτια σε χρήστες που δεν έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να αγοράσουν προϊόν ή υπηρεσία σας.

Προώθηση ιστοσελίδας seo

Προώθηση Ιστοσελίδας, Eshop

Στην προώθηση ιστοσελίδας ή e-shop στόχος μας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και των μετατροπών (πωλήσεων ή επικοινωνίας του πελάτη) αυτής. Αυτό το πετυχαίνουμε με την άνοδο των κατάλληλων keywords της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Τα αποτελέσματα μας είναι απτά και παραδείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να βρείτε  στη σελίδα της προώθησης ιστοσελίδων. Στη web-mate δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Πάντα ενημερώνουμε για το κόστος των εργασιών έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Εάν Θέλεις την καλύτερη λύση στο διαδύκτιο για την επιχείρηση σου συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

Έλατε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό!

Δείτε στα παρακάτω video τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρηση ή την εταιρεία σας έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στο διαδίκτυο . Ελάτε να σας βοηθήσουμε στη διαφήμιση στα social media, στη κατασκευή της ιστοσελίδας και στην προώθηση του site σας!

Back to Top